Parkolka
Fanka BB :)
Chyba tak
Lekarz stwierdzil ze mam nadzerek czy to cos zlego ? Bo z trgo wszystkiego nie zapytalam
Ale serduszek nie ma a myslalan ze beda
Też mam nadżerkę, o której wiedziałam już z pół roku przed planowaniem dziecka. Pani doktor powiedziała mi, że teraz nie usuwa się nadżerek kobietom przed pierwsza ciążą, bo taki zabieg może zawężać szyjkę i potem mogą być trudności w porodzie więc taką nadżerkę po prostu się obserwuje. 2 tyg temu miałam cytologię.
@xssenia, Ty pytałaś o L4? Ja jestem już od 2 tyg, czyli pierwszej wizyty. Sama poprosiłam o zwolnienie, bo pracuje przy produkcji jako operator maszyny więc nie dość, że 8 h na stojąco przy maszynie w ruchu to jeszcze mam częste kontakty z rozpuszczalnikami różnych rodzajów i farbami (nadruki na AGD). Po prostu bałam się o Fasolkę. Trochę się przy tym nasłuchałam, że na Zachodzie to do 12 tyg. nie uznają wgl ciąży, pracodawca powinien mnie przenieść na inne stanowisko (już to widzę jak z hali produkcyjnej przenoszą mnie do biura) i już myślałam, że będę musiała kombinować ale jednak mi wypisała.
Mnie dziś czeka wizyta u lekarza, z wszystkimi wynikami pierwszej morfologii i cytologii. Ostatnio było widać tylko pęcherzyk dziś mam nadzieje na coś więcej i serduszko
Była już któraś z Was z ostatnią @ 1.04 na badaniu i było widać serduszko?