reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja już po wizycie. W macicy jest sam pęcherzyk z echem ciałka żółtego. Zarodka brak. Narazie po zmierzeniu nawet nie pokazuje się wiek ciąży. Jest zbyt mały :( mam zrobić bete i kontrola za dwa tygodnie :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja już po wizycie. W macicy jest sam pęcherzyk z echem ciałka żółtego. Zarodka brak. Narazie po zmierzeniu nawet nie pokazuje się wiek ciąży. Jest zbyt mały :( mam zrobić bete i kontrola za dwa tygodnie :(

A jakiej wielkosci pokazuje ci sie pecherzyk ? Jezeli mozna zapytac ? Ja tez mialam na dzisiaj wizyte ale od wczoraj jestem w szpitalu bo zaczęły sie plamienia i jest mały pecherzyk i do piatku beta rosła a dzisiaj zrobili mi kolejna bete ale nie ma wyniku bo cos sie zepsuło w labolatorium :(

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kobietki!

aga_agi
mocno trzymam kciuki, będzie dobrze!

Kate.0oo bądź dobrej myśli, może ciąża jest młodsza niż przewidujesz?

Pytałyście o zwierzaki. Ja też jestem zwierzolubna i bardzo chciałabym psa, ale mój mąż nie uważa małych psów tylko te wielgaśne więc nie możemy się dogadać w tej kwestii :D Stanie pewnie na owczarku albo labradorze, udało mi się wynegocjować beagla albo cocker spaniela bo na yorka przytulaka się nie zgodzi . Mam u rodziców yorka, a u dziadków jest york, psinka ze schroniska i kot :-) Mam do nich niedaleko więc często się z tą zwierzyną widuję :-)

Mnie dzisiaj babcia wyciągnęła na działkę. Wróciłam z pękiem tulipanów i konwalii, ale czułam się po 2 h jakbym chyba pracowała przy robotach drogowych... a mój wysiłek polegał na zrywaniu konwalii, cięciu tulipanów i zbieraniu stokrotek. Mam odczucie mega zmęczenia. I na obecną chwilę odeszła mi ochota na mięso, a naszła na nabiał, warzywa, owoce i zupy. Dalej lekko mnie mdli i od czasu do czasu czuje pobolewanie brzucha i piersi dają mi się we znaki- bolą.

InezkaK za Ciebie też trzymam kciuki, szybkiego powrotu do domu i żeby wszystko było w porządku!!!

Dziewczyny dużo zdrówka!

A jakiej wielkosci pokazuje ci sie pecherzyk ? Jezeli mozna zapytac ? Ja tez mialam na dzisiaj wizyte ale od wczoraj jestem w szpitalu bo zaczęły sie plamienia i jest mały pecherzyk i do piatku beta rosła a dzisiaj zrobili mi kolejna bete ale nie ma wyniku bo cos sie zepsuło w labolatorium :(

Nie można go zmierzyć :( póz zmierzeniu nie pokazał się wynik. Lekarka powiedziała, że jest za malutki :( nadzieja jest w tym, że ponoć jest echo ciałka żółtego :(
No i jutro idę na betę i już coś tam się okaże. A jak nie będzie przyrostu to wiadomo że ciąża się nie rozwija. Trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Kate.Ooo bedzie dobrze musimy walczyć ja ciagle mam nadzieje i jestem pozytywnie nastawiona [emoji12]trzymam kciuki za ciebie tez [emoji110]

Kate ale plemniki zyja nawet 4-5 dni wiec do zaplodnienia moglo dojsc 20. Do tego kwestia zagniezdzenia. Pecherzyk nie moze byc tak malusi a juz jest echo cialka zoltego cos musiala lekarka pomerdac... to tak jak u mnie tydzien temu... w czwartek bylwjaki pecherzyk a w piatek wynik lepszy.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Bidula....
Pamiętaj ze cokolwiek się stanie, nie warto się poddawać [emoji5]
Trzymam kciuki [emoji5]

reklama
Kate ale plemniki zyja nawet 4-5 dni wiec do zaplodnienia moglo dojsc 20. Do tego kwestia zagniezdzenia. Pecherzyk nie moze byc tak malusi a juz jest echo cialka zoltego cos musiala lekarka pomerdac... to tak jak u mnie tydzien temu... w czwartek bylwjaki pecherzyk a w piatek wynik lepszy.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Nina ja już sama zgłupiałam. Jak go zmierzyła to faktycznie nic się nie pojawiło na ekranie tylko kropki. Żadne wymiary :( widziałam to sama. Ale echo ciałka żółtego jest faktycznie. Nie wiem czy mogłam zajść później rak jak ty piszesz. Skoro już 29.04 miałam test pozytywny ? [emoji20] dla mnie teraz dwa tygodnie wyjęte z życia. Ciekawe co jeszcze beta pokaże.

Do góry