reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Prymulka znam doskonale bóle związane z rwą. Ja mam dyskopatię i przez nią miewam rwę pare razy w roku. Zazwyczaj zastrzykami sie kończy. Teraz w ciąży kręgosłup mu odpuścił. Nie wiem, jakim cudem.. Bałam sie na maxa ze problemy sie pogłębia, a tymczasem cisza. Tzn boli w krzyżu i lędźwiach, jak przy dźwiganiu ale żadnej rwy nie miałam.. Wiem jednak ze jak będę juz po ciąży, to jak mnie cos chwyci, to do spania będę używała poduchy ciążowej. Ja mam taka w kształcie litery C. A joga? Masz możliwość?

Marcje kochana, tez nie miałabym siły na hasanko ma weselu.. Dawaj znac jak zabawa, moze sie rozkręcisz :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry