reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Poszlam dzis na usg prywatnie. Lekarz przynajmniejnormalnie mnie zbadal. Malej siusiak nie urósł:) wazy 1015g jest 11dni starsza. Pytal czy glukoza mi wyszla ok, bo troche duzo za duza jest.

Na początku badania wyszlo za wysokie tetno 172 a potem na koniec 147. Powinno byc ok 150, dodatkowo na prawej komorze mozgu jest torbiel 18x19mm i jak mierzyl mi szyjke powiedzial, ze mam zylaki na bliznie i nie bardzo moge miec sn. Ale i tak moj gin mowil o cc. W pon musze zasowac szybko do przychodni, zeby moj gin dal mi skierowanie na echo serca plodu i kontrole przeplywow w mozgu i dokladnego jego obejrzenia.

Wkurza mnie to, ze jak nie zaplacisz to nie masz porzadnie badan robionych. Ten kretyn 2 tyg temu na nfz nic nie mowil, ze cos moze sie dziac, oby tylko odbebnic pacjentke. A ten prywatnie od razu inne podejscie i wszystko mowil.

Na Agatowej wszystko kosztowaloby mnie ok 800zl ale czlowiek zawsze tak sie szczypie z ta kasą. Zobacze gdzie mnie wysle moj gin

Do góry