reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@malami25 trzymam kciuki aby wszystko było ok :) nigdy nie słyszałam o starzejacym się łożysku...
@Marcje ja nie liczę bo dzidziuś generalnie jest aktywny. Za każdym razem jak coś zjem albo jestem głodna albo się położę. Wczoraj na noc zjadłam jabłko i to był błąd; ) za dużo witamin ;) potem wiercil się przez 1,5 godziny. U mnie tylko się sprawdziło że córka jest żywym dzieckiem. W brzuszku też dużo się ruszała. Także chyba będziemy mieli powtórkę z rozrywki :)))

reklama
@asiz, tez zamawiam u tego sprzedawcy na Allegro. Dzis przyszły wlasnie do mnie pieluszki tetrowe i szczotka z grzebyczkiem do włosów :)

@iryski,remont wciąż trwa, bo odświeżamy cały dom. Nasze pokoje juz sa zrobione, tylko musimy pojechać do ikei po szafę i komodę, wiec ciagle na walizkach i kartonach niestety;/

@malami25, mam nadzieje,ze to nic poważnego i szybko wyjdziesz ze szpitala. Trzymam kciuki[emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@malami25 trzymam kciuki za dobre wyniki badań [emoji5]

A jak to jest z tymi ruchami ? Ile ich powinno być? Jest jakaś norma? Bo moja mała kiedy ja jestem w ruchu cały dzień potrafi się cały czas nie odzywać i daje znać dopiero jak usiądę. Mam wrażenie.,że Antek był bardziej ruchliwy[emoji20]chociaż może mi się zdaje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja już po wizycie. Nic mi nie przepisala na te podwyższone leukocyty w moczu tylko kazała powtórzyć badanie w innym laboratorium. przepisala tylko żelazo dodatkowo, bo hemoglobina spadła. Ale ogólnie wszystko w porządku
emoji5.png
Nawet o dziwo szyjka się wydłużyla była 3,4 a jest 3,7
emoji4.png
I dzidzia ma już 1385 także sporawa. Mówi ze jak tak będzie dalej rosła to ze 4 kg na pewno będzie
emoji1.png
I wtedy nie radziłaby rodzic naturalnie, bo może być ciężko.

super, że jednak wszystko ok :) narzeczona mojego brata mega kruszyna jak szła rodzić nie wiedzała, że czeka ją poród 4 kg dziecka i urodziła naturalnie i wszystko było ok :) najgorzej jak się chyba wie

Dziewczyny liczycie ruchy płodu? Czy po prostu zwracacie uwagę, czy się rusza i już?

ja liczę i zapisuję odkąd poczułam pierwsze ruchy, ale ja jestem przewrażliwiona :) mój mały odzywa się mniej więcej co 2-3 godziny kilkoma kopnięciam, choć zdarza się, że jest kilka kopów co godzinę albo przez 3 nie ma nic

@maryqska super, że się udało :)[/QUOTE]

@malami25 trzymam kciuki żeby wszystko było ok

Kurde to moja mała na bank nie odzywa się co godzinę [emoji20]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
spokojnie to nie musi byc w każda godzinę, dziecko ma swoje pory dnia kiedy jest bardziej ruchliwe a kiedy mniej. Liczysz chyba rano i wieczorem zawsze o tej samej porze zeby wlasnie miec porównanie. Gato spokojnie nie stresuj się :) Ja mam wiercipiete ale tez ciezko mi te ruchy liczyc. Czasem czkawka jest i nie wiem cy to wiercenie czy czkawka czy kopniak. Cieżko powiedzieć.

reklama
Do góry