reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej hej ja dziś wizytuje o 10. Młody ok więc zawiozlam go na 7 do szkoły i idę jeszcze do łóżka na pół godzinki

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie a mi dziś pokrzyzowal plany bol brzucha takie klucie w lewym boku jak leżę to jest w miarę ok chodzić nie da rady. Miałam od rana zacząć porządki w szafach. Kurcze a wczoraj pochwaliłam mężowi że super się czuje.

Hej dziewczyny,

Poźniej Was nadrobię. Ostatnio brak czasu u mnie. Końcówka pracy bardzo intensywna. Ale wczoraj byliśmy zbadać serduszko młodej i wszystko jest dobrze :-)
Dzisiaj chyba glukoza - bo nie wiem na którą dojadę do przychodni przez korki i czy zdążę zrobić :-(

Ach i młoda ma ponad 600 gram
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny [emoji4]

Andzulka
Mnie w zależności od tego jak sie ułoży, rożne miejsca z lekka kłują albo bolą. Troszkę ręka mu sugeruje zeby zmienił pozycje albo sama ją zmieniam i często maluszek ma litość i przekłada sie. Spróbuj moze na innym boczku poleżeć i zobaczysz, jak maluszek zareaguje, moze to jest powodem.

Brzusio super ze juz na wolności, bardzo sie cieszę. Uważaj na siebie [emoji4]

Kamisia powodzenia na wizycie. 3mam kciuki za dobre wieści i miłe przeżycia

Marlena i Julia gratuluje zdrowych bobasków.
Marlena a ty do pracy jeszcze wracasz po chorobie? Przydałoby Ci sie troche poobijać, tym bardziej ze niedługo wesele i tyle bedzie sie działo!

Julia najważniejsze to ze nikomu nic sie nie stało, a teraz łap dystans do sytuacji :)

Chorowinkom poprawy zdrowia życzę. Duzo pic! Ja sobie podczas choroby w kuflach od piwa ( a co! Zeby swa razu nie wstawać) miksturki robiłam. Ciepła, przegotowana woda a w niej rozpuszczalam miód i tarłam imbir i cytrynę w plastrach. Takie drineczki piłam. Mniam i do tego zdrowe, bo wrzątek nie zabijał witamin itepe

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@olivka85 też przytyłam blisko 9 kg a wcale dużo nie jem i do pracy chodzę. Obiady do taka proforma bo mi nie smakują. Słodyczami też się jakoś nie objadam (kanapka z miodem, drożdżówka).

Któraś pisała, że kupuje łóżeczko z materacem itd. Ja bym kupiła nowy materac. Nie tylko z uwagi na higienę, ale zużycie (specyficzne wgniecenia). Sama się zastanawiam czy po synu zostawić materac z kołyski czy nie kupić nowego. Bo akurat w łóżeczku to prawie wcale nie śpi :-(

Dziewczyny wiem ze parę razy o tym pisalyscie ale nie pamiętam co pisalyscie.jak macie to badanie glukozy?bo właśnie przeczytałam ze mam mieć pobierana krew na czczo,po godzinie i po dwóch. W pierwszej ciąży miałam tylko na czczo i po godzinie.

Ja w ostatniej ciąży miałam pobieraną krew przed i poźniej chyba po 2 godzinach. Zobaczę jak dzisiaj. Nie miałam 3 pobrań.

@kamisia1101 zdrówka dla Was

reklama
Dzień dobry :)
Julka,dobrze,że się odezwałaś bo się już zaczynałam martwić.Przykro mi z powodu stłuczki, bo ostatnie czego potrzeba to stres i dodatkowe wydatki.Dobrze,że nic poważnego się nie stało. Gratuluję zdrowej dzidzi to najważniejsze:happy:

KolorowaMamo hop,hop :) co tam słychać?

Ja dzisiaj mam ambitny plan,chce wysprzatac w domku bo już jutro mężuś wraca:rofl: cieszę się ogromnie.Przyszły tydzień będzie pracowity bo będziemy kłaść panele u dzieci w pokoju i zastanawiamy się nad kominkiem więc roboty będzie od groma.

Miłego,bezstresowego dnia Wam życzę brzuchatki :)

Do góry