Dzięki@MamusiaToJa gratki dziewczynki
@idealka u nas będzie 2 lata różnicy. Generalnie próbowaliśmy szybko ze względu na wiek i problemy z zajściem z pierwszym dzieckiem. Jest ok, ale teraz jestem dużo bardziej zmęczona. Jednak małe dziecko i praca to wyzwanie.
Kciuki za ciążę siostry.
@marlena:) nie pozwolili Ci pić wody? Ja za pierwszym razem normalnie piłam...
@askl25 kciuki za unormowanie cukru.
@brzusio szybkiego powrotu do domu.0
Miłego wieczoru
reklama
@betina79 prawie wszystko ale to co chciałam załatwiłam
@MamusiaToJa gratulacje zdrowej dziewczynki :*
@brzusio jakoś dasz rade jestesmy z toba
@MiMeMi no nie pozwolili nic zero ani łyka 2 godziny katorgi z kapciem w gębie ..
@MiMeMi no nie pozwolili nic zero ani łyka 2 godziny katorgi z kapciem w gębie ..
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Marlena współczuję. Ja bym chyba padła i przy okazji zazygala pół przychodnia chociaż mi też nie pozwalała za dużo pić ale nie posłucham i obalilam ponad 0.5 litra.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
MamoToJa gratuluje coreczki
Kamisia podziel sie lista z apteki ja jakos niemoge sie zabrac za liste wyprawkowa heh
To masz malego agenta w domu
Brzusio trzymaj sie tam
Marlena to dziwne ze nie kazali tobie pic wody:/:/ wspolczuje...
Kamisia podziel sie lista z apteki ja jakos niemoge sie zabrac za liste wyprawkowa heh
To masz malego agenta w domu
Brzusio trzymaj sie tam
Marlena to dziwne ze nie kazali tobie pic wody:/:/ wspolczuje...
@MamusiaToJa gratulacje!
@katem86 piesek dla Ciebie prawie gotow - wszystkie czesci sa tylko zeszyc musze.
I waga znow mi leci w dol.2kg polecialam, i mam koniec koncow 4,5 kg na plusie bo na poczatku schudlam 12 kg,ale juz ich nie doliczam bo bym sie pogubila i za startowa przyjmuje te po schudnieciu.
@katem86 piesek dla Ciebie prawie gotow - wszystkie czesci sa tylko zeszyc musze.
I waga znow mi leci w dol.2kg polecialam, i mam koniec koncow 4,5 kg na plusie bo na poczatku schudlam 12 kg,ale juz ich nie doliczam bo bym sie pogubila i za startowa przyjmuje te po schudnieciu.
MiMeMi
Fanka BB :)
Najważniejsze ze dałaś rade@betina79 prawie wszystko ale to co chciałam załatwiłam
DziekiCześć dziewczyny. Zaglądam co jakiś czas ale nie mam weny. Dzień zaczęliśmy aferą bo młody na 10 min przed rozpoczęciem zajęć w szkole wysypalo karton lego bo mu się przypomniało że szuka kasku lorda Vadera. I za chiny ludowe prośby żeby poszedł ubrać buty i wyszedł nie pomagały więc o 6.50 w domu afera i krzyki. Młody w ryk mąż na ciśnieniu bo do pracy się spieszy a w pokoju na dawanie jakieś pół tony lego [emoji32]
O 9 dzwoni pani że szkoły że Antos skarży die na ból głowy i jest apatyczny i lepiej go odebrać. Ale oczywiście mój 6 letni symulant w ten sposób próbował zwrócić na siebie uwagę bo chory to on nie jest. Powiedziałam Pani że nic mu nie jest i ma zostać w szkole i już o 9.30 jak poszli na dwór dziecku cały foch przeszedł. Kombinuje to moje dziecko czasami jak kon pod górę.
Brzusio obyś szybko wyszła. Askl dla ciebie tez powodzeniem oby ten cukier nie skakał.
Mamusiatoja super wieści gratuluje córci.
Ja czuję się drugi dzień słabo coś mnie bierze ale walczę -imbir cytryna miód pigwa i syrop z malin. W czwartek mam wizytę u mojej ginki [emoji5]
Zrobiłam dziś listę do apteki Gemini rzeczy dla siebie i małego. Dostane wypłatę i zamawiam od razu jeden wydatek mniej
Danutka24
Chciałabym karmić tylko kp, ale w razie problemów właśnie Calme,żeby symulowało pierś. Zobaczymy@Danutka24 miałam Medela Calma. Stosowaliśmy kilka razy. Dzięki niej mój synek przerzucił się na pierś. Po tych butlach szpitalnych nie chciał się za pierś wziąć. Więc podaliśmy mu calmę i zaczął ssać butelkę z mlekiem modyfikowanym. I załapał pierś przez nakładkę silikonową. Pomimo płaczu w dwa dni to muszę przyznać że całkiem szybko i sprawnie poszło nam kp. Zero ran itd.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MamusiaToJa
Te badanie zamiast glukozy to HbA1c-Hb glikowana.Robi się to z krwi.Szkoda,ze wcześniej nie wiedziałam,może Wam też by to lekarz zlecił.Ułożyło mi,ze nie muszę tej gluzkozy pić, bo na 90% przy moich nudnosciach bym zwymiotowala.
A i miałam dopisać, ze przytulam 0,5 kg w 4 tyg
Co i tak wiele mi nie daje bo waze 84,5 kg...kupiłam dzisiaj kurtkę już taka na zimę i przelazilam 3 sklepy.I dopiero w 3 JEDNA na mnie pasowała :/ masakra.
Miłego wieczorku :*
I bardzo dziękuję za kciuki i gratulacje
A i miałam dopisać, ze przytulam 0,5 kg w 4 tyg
Co i tak wiele mi nie daje bo waze 84,5 kg...kupiłam dzisiaj kurtkę już taka na zimę i przelazilam 3 sklepy.I dopiero w 3 JEDNA na mnie pasowała :/ masakra.
Miłego wieczorku :*
I bardzo dziękuję za kciuki i gratulacje