reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
marlena zalatwilas wszystko?
kiki, kathana, happybabymama jak widze co sie dzieje w pl w tym temacie (I wielu innych) to mnie krew zalewa I odechciewa mi sie powrotu do kraju kiedys.. To co sie dzieje to szczyt bezczelnosci I hipokryzji bo takie ustawy odbija sie najmocniej na niedoedukowanych kobietach I na tych najbiedniejszych, ktorych nie bedzie stac na profesjonalna opieke prenatalna na swiecie. A poza tym nie jestem w stanie zrozumiec jak ludzie potrafia o tak dramatycznych momentach zyciowych tak jednoznacznie sie wypowiadac, ze nie I koniec I ma byc tak I tak. nie byli w takiej sytuacji, nie widzieli nawet w swoim zyciu mocno niepelnosprawnego dziecka, wiec nie maja prawa mowic innym jak TRZEBA sie zachowac w takiej sytuacji. ehh..

@askl25 ja mam bóle miednicy I spojenia lonowego, przez ostatni miesiac lekko a ostatnie dni tak że nie moge chodzic, dostałam skierowanie na fizjoterapie.

@kolorowaMama Ciesze sie jestes w Domu, takim przez duze D.

@Czoperka tutaj w UK porody domowe sa dość popularne ale tylko jesli cała ciaza przebiega prawidlowo I polozna I lekarze nie widza przeciwwskazań, nawet wanne mozna wynajac do porodu w domu w wodzie.
Ja z moimi cudami z przyjemnoscia urodze w szpitalu.

@MamusiaToJa trzymam kciuki.

Jestem po wizycie u poloznej, mocz czysciutki tylko maleństwo tak nisko z głowa ze przy sikaniu boli I uciska na wszystko.
Serducho super, tylko mlode sie chowalo przed nasluchem I kopalo jak szalone.
Dostałam skierowanie do fizjoterapeuty I zalecenie ze jak sie ból nasili to wziasc zwolnienie od lekarza. Teraz 12tego glukoza, 17tego konsultacja, 18 polozna I 24 usg.

Dziecko zdrowe,ułożone główka do dołu.
Dzisiaj tylko podgladalismy,za dwa tyg będziemy mierzyć dokładnie. Wychodzi 20-21 tc czyli tak jak powinno być bo według mojego gin mam 22.Szyjka ok,zamknięta,wszystko jak trzeba.Powiedziałam, ze mam nudności i boję się o ta glukoza i dostałam skierowanie na test na cukier z krwi.W domu sprawdzę jak to się nazywa.
Iiiiiiiii.....DZIEWCZYYNKA!!!!! Muszę pisać że jestem mega szczęśliwa? :rofl2:
Mam tylko nadzieję, ze naszej Julce się po drodze nie odmieni.
Buziaki :*****

Dziecko zdrowe,ułożone główka do dołu.
Dzisiaj tylko podgladalismy,za dwa tyg będziemy mierzyć dokładnie. Wychodzi 20-21 tc czyli tak jak powinno być bo według mojego gin mam 22.Szyjka ok,zamknięta,wszystko jak trzeba.Powiedziałam, ze mam nudności i boję się o ta glukoza i dostałam skierowanie na test na cukier z krwi.W domu sprawdzę jak to się nazywa.
Iiiiiiiii.....DZIEWCZYYNKA!!!!! Muszę pisać że jestem mega szczęśliwa? :rofl2:
Mam tylko nadzieję, ze naszej Julce się po drodze nie odmieni.
Buziaki :*****
ale super gratuluję :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!

Witajcie po weekendzie. Ale tu sie dzieje ! [emoji4]

MamusiaToJa gratuluje córci, świetne wieści!

Askl gratuluje wizyty, mam nadzieje Ze dzidzia zmieni ułożenie i przestanie Cie bolec

Kolorowa welcome home [emoji4]

Ja na weekendzie w swoich rodzinnych stronach. Chciałam sie Wam pochwalić - moja siostra w ciąży !! Tak długo sie starała i w koncu wyszło [emoji173]️[emoji173]️ wczoraj byłyśmy i ginki i ciaza potwierdzona [emoji4]
Tylko radość nieco stłumiona, bo cos plamien dostała. Pierwszą ciąże taka idealną miała a teraz problemy. Ale ginka nie widzi żadnego krwiaka, mamy byc dobrej myśli. Leżanko i luteinka.. Miała któraś takie brązowe upławy w 6tc? Ona po cesarce dwa lata jest. No ale wiadomość dodała wszystkim nam skrzydeł, trzymamy kciuki za małą fasolkę [emoji4]
Całuje Was wszystkie, za miało czasu mam Zeby odnieść sie do postów z weekendu ale pózniej nadrobię. Zycze zdrowka wszystkim pociągającym!

Aaa i dzis idę na Bridget Jones [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam a ja jakiegoś wrzoda albo coś dostałam na wardze sromowej na samym dole taka górka boli jak dotykam wygląda ja syf i troche się przejełam czuć jak dotykam ze jests pod skurą nie głębiej lekarz dopiero za miesiąc kurcze chyba do niej zadzwonie i pujde prywatnie bo sie przejełam jak chole...

reklama
MartynaM i inne mamuśki maluszków, podziwiam Was za siłę. Czytam z lekka przerażona, bo chciałabym drugie dziecko, jak naszybciej po tej ciąży i widze, co mnie czeka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry