Cześć dziewczyny! U mnie przed wyjazdem załatwienia, ze mam mało czasu żeby piać, ale czytam Was
Jeśli chodzi o poród naturalny czy cc, to uważam każdego indywidualna sprawa. Jeśli ktoś ma wskazanie do cc, to nie ma co sie nad nim znęcać. Ja bym chciała spróbować SN ale jak nie pójdzie i bedzie cieżko, to chce sie umówic z lekarzem i położna, by nie czekali z cc. u moich siost i mamy pierwsze porodu kończyły sie na cc.
@HappyBabyMama, kiedy robiłaś wyniki krwi? Może anemia? A może po prostu gorąca tak na Ciebie działa. Jakie tam macie temperatury teraz? Jeśli chodzi o duszności i problemy z oddychaniem, to tez tak mam. To chyba norma w ciazy, bo mniej miejsca w środku i uciekanie sie zaczyna.
@Czoperka, Według mnie prywatnie lekarz szybciej Ci wystawi l4 nic na NFZ... Jeśli nie masz oczywiście jakiś poważniejszych dolegliwościZ ja tez w związku z przeprowadzka bede szła do nowego lekarza i tez chce l4 wyciągnąć, ale ja prywatnie tylko i tak.
Ja dzis byłam u ginekologa, zrobił badanie i podsłuchach serduszka. Szyjka długa i wysoko, w ogole mam macice duża i wysoko. W ogole powiedział,ze mam macice większa jak na tydzien ciazy. Ale wszytsko w jak najlepszym porządku
Ja dzis pakuje nas bo jutro wyjeżdżamy i w niedziele juz Sycylia
nie moge sie doczekać, chociaż boje sie gorąca.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom