reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Andzuulkag81 kochana ja mam zakaz seksu, nawet gdybym.mogla ale bez orgazmu balabym sie.... za duzo to nas wszystko kosztuje zeby tak bym miala ryzykowac.

Kiki BridgetJones aniay Anula gratuluje wizyt!
Anula tak jak dziewczyny pisza mam nadzieje ze z szyjka wszystko bedzie ok ,tyle ze bedziesz troche bardziej teraz uwazac
Kiki gratuluje slicznego synka : ) zobaczysz za kilka lat bedziemy przez naszych panow noszone na rekach jako jedyne kobiety w domu :)

Dziewczyny jakie miałyście HC i AC - wymiar i na jaki wiek ciąży ocenione? U mnie jakaś mała ta głowa..:( dr powiedział że niby na razie nie ma powodu do niepokoju ale będziemy obserwować:(

Czesc poniedzialkowo, ja tez po wizycie u lekarza, chociaz nie spodziewalam sie cudow.
Od czwartku twardnieje mi brzuch (jakos sie to zbiegło ze stresem w pracy) lekarka powiedziała że dziecko zdrowe, macica miękka, i że skurcze przepowiadające mogą zacząć się nawet w 18 tygodniu.
Mam się nie martwic o ile nie zacznę krwawić.
Wiem że z oliwią przenosiłam praktycznie ciąże z rozwarciem szyjki 2cm przez ostatnie dwa miesiące, ale kurcze sprawdziłam sobie szyjkę sama i jest miękka, szeroka i otwarta. No ale mam powiedziane żeby samemu nie sprawdzać. Może panikuje, wogóle ostatnie kilka dni chodzę zdołowana ale 10 będzie 11 lat odkąd straciłam swoje pierwsze maleństwo i w połączeniu ze stresem w pracy jakoś tak nie mam siły psychicznej.
Słyszałam serduszko, czuję ruchy więc jestem spokojniejsza ale jak się podejscie w pracy nie zmieni to wezmę wolne. stracę kasę ale może trochę się psychicznie ogarnę. Następną wizytę u położnej mam na konice września, potem dwa tygodnie i glukoza i lekarz, kolejne dwa i USG.

Gratuluje zdrowych dzieciaczków wszystkim które już wizytowały. Super wiadomości. wciąż trzymam kciuki za pozostałe wizytki.
Bedzie dobrze:)nie martw sie mi tez ostatnio często twardnieje brzuch i do tego doszly jeszcze straszne zaparcia po prostu masakra jakaś.ale nic damy rade i wszystko bedzie dobrze.

reklama
Do góry