askl25
Fanka BB :)
Przy pierwszej cesarce nie pamiętam aby mi go zakładali. Ale prawie nieprzytomna bylam , może po znieczuleniu to zrobili, sama nie wiem. Przed drugim cięciem pamiętam jak zakładali, nie było przyjemnie ale jakos przerazające tez to nibylo. Zresztą ze szczęścia ze będzie druga cesarka wszystko wtedy bym zniosła .dziewczyny a jak wspominacie cewnik przed cc bo ja strasznie i powiem Wam że teraz tego się najbardziej boję
Po pierwszej cesarce wogole nie bolał. Anestezjolog wbil się ladnie za pierwszym razem. Za to przy drugiej strasznie się nacierpiałam na bole krzyżowe. Anestezjolag wbil się za 4-5 razem. Ból rany to był pikus przy bolach krzyżowych. Nie wiedziałam czy lezec, stać siedzieć nic nie pomagalo. Z czasem ból osłabł ale odzywal się przez dobre pół roku.kręgosłup mnie bolał po znieczuleniu,ale to dopiero w domu. Was też bolał?
Nie pamiętam aby po którejkolwiek cesarce uciskano mi brzuch.Wam tez tak naciskali mocno brzuchy po cc?? moze tylko ja trafilam na takie babsko...
A ja dziś zaliczyłam endokrynologa a później zus. Po raz kolejny wyskoczylo mi ze jestem nieubezpieczona. Na szczęście wszystko pozalatwialam bo jutro mam gina a już dwa razy jej wypelnialam ze jestem ubezpieczona. Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.