reklama
maryqska
Fanka BB :)
Dziewczyny @Shaer @Linda ale macie dzien
Dobrze ze nic poważnego sie nie stalo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny @Shaer @Linda ale macie dzien
Napisane na iPhone w aplikacji Forum
BabyBoom
Nic mojemu nie jest. zlego diabli nie biora
Odpadl mu wydech i cos jeszcze (ja sie nie znam) szukaja czesci z moim bratem. Moj brat to mechanik wiec mu zrobi, ale nie wiadomo ile to zajmie. Jutro na polowkowe pojade sama autobusem lub z przyjaciolka. Najwyzej wezme nagranie tego usg zeby moje chlopaki sobie mogly obejrzec.
Andziulkag81
A ja dziś padam byłam na rozpoczęciu w szkole i od razu szacunek do nauczycieli ja po godzinie myślałam że połowę dzieci rozszerzenie hałas taki. Później obiadek lody i szykowne plecaka. I brzuszek już boli ale leżę odpoczywam .
gato
@kolorowaMama gratuluję synka, bomba fotka, nie pozostawia wątpliwości [emoji5]
@Shaer, @Linda dobrze, że mężowie po kraksach cali.
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom i mamom przetrwania pierwszego dnia w przedszkolu/szkole.
Ja dziś zatęskniłam trochę za moją szkolną dzieciarnią[emoji22] . A teraz czekam na wizytę, trzymajcie kciuki.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
@Shaer, @Linda dobrze, że mężowie po kraksach cali.
Gratuluję wszystkim dzieciaczkom i mamom przetrwania pierwszego dnia w przedszkolu/szkole.
Ja dziś zatęskniłam trochę za moją szkolną dzieciarnią[emoji22] . A teraz czekam na wizytę, trzymajcie kciuki.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
MiMeMi
@Shaer @Lindia dobrze ze z Waszymi mężami ok.
@Shaer kciuki za lepsze samopoczucie.
Moj łobuz nie chciał dzisiaj wdrapać się po schodach na piętro i go podniosłam. Nie obyło się bez ostrego bólu w okolicach blizny :-( ciągnie mnie teraz w tamtych okolicach.
No i chyba jednak muszę się przeprosić ze spodniami ciążowymi. Jeszcze kilka dni temu cieszyłam się, że w spodnie zwykłe wchodzę a teraz du.pa. Ciasne. Także okres z brzucholem czas zacząć. W pierwszej ciąży miałam spory (chyba ze 110 w obwodzie) i teraz się zaczyna znowu. Grunt żeby młodej było wygodnie ;-)
Miłego wieczoru
@Shaer kciuki za lepsze samopoczucie.
Moj łobuz nie chciał dzisiaj wdrapać się po schodach na piętro i go podniosłam. Nie obyło się bez ostrego bólu w okolicach blizny :-( ciągnie mnie teraz w tamtych okolicach.
No i chyba jednak muszę się przeprosić ze spodniami ciążowymi. Jeszcze kilka dni temu cieszyłam się, że w spodnie zwykłe wchodzę a teraz du.pa. Ciasne. Także okres z brzucholem czas zacząć. W pierwszej ciąży miałam spory (chyba ze 110 w obwodzie) i teraz się zaczyna znowu. Grunt żeby młodej było wygodnie ;-)
Miłego wieczoru
BasiaBM
Zaangażowana w BB
Cześć Dziewczyny Mam termin na 22.01 i już 2-letnią córkę. W poniedziałek czeka mnie połówkowe i już na 100% będę wiedzieć, kto siedzi w brzuszku Mam nadzieję, że można z Wami popisać? Nie obiecuję super aktywności w codziennych tematach, bo już chyba trudno mi będzie nadrobić prawie 950 stron ale chętnie popiszę o wyprawce, sprzętach itd.
Jakbyście miały ochotę, zapraszam na mojego bloga Link do: Baby Manager Głównie recenzuję na nim różne produkty, robię porównania itp. W weekend będę rozdawać bony do H&M
Jakbyście miały ochotę, zapraszam na mojego bloga Link do: Baby Manager Głównie recenzuję na nim różne produkty, robię porównania itp. W weekend będę rozdawać bony do H&M
reklama