reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej dziewczyny,ja dopiero sie witam bo u mnie w piatek zawsze urwanie dupy i dopiero was nadrabiam.
@shariotka jeśli można zapytać to czemu twój synek ma przedszkole terapeutyczne?jeśli już pisałaś to wybacz ale musiało mi umknąć.
@malina4444 bardzo proszę nie zazdraszac dziewczynek bo chłopaki są super.ja to się od wczoraj zastanawiam czy ja się odnajde w świecie dziewczynek,bo dla mnie jakoś naturalne są auta,piłki,dinozaury i wszystko co chłopakowe a przyjdzie mi czesac lalki i oglądać kucyki pony:rolleyes2:za to mój m szaleje ze szczęścia i mówi że będzie czesal warkoczyki jeśli będzie trzeba:laugh2:
A co do wesela to ja zwykle padam przed północą a na ostatnim weselu tydzień temu szalałam do 3 w nocy i było bardzo fajnie.Także bardzo proszę się odpicowac i dobrze bawić.a fotka nie pogardzimy:-p
My jutro zabieramy synka na pierwsze zajęcia piłki nożnej i ciekawa jestem czy mu się spodoba bo lubi grać w piłkę ale nie wiem czy na takich zorganizowanych zajęciach się odnajdzie.
Czy były dziś jakieś wizytki?jeśli tak to proszę o relacje.

Umieram dzis z gorączki [emoji295]️ było zimno narzekam, jest upał i brak mi mocy na cokolwiek. Spędziłam pol dnia na placu zabaw z córka a teraz mam totalny spadek mocy [emoji52] a tylko siedziałam na trawie [emoji85]
Moje maleństwo fika od wczoraj za kazdym razem jak przysiądę albo sie położe [emoji7] najpiękniejsze momenty z całej ciazy [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:-) ja dziś po wizycie w zoo, moje dziecko marudne jak rzadko... Już nawet moi rodzice się dziwił,choć mają do niego świętą cierpliwość... A teraz siedzi u nich do niedzieli, w domu pusto i cicho.
Ja bieglam trochę do trolejbusu i trochę mnie spina brzuch mimo małej drzemki.
Ludzie ustępują mi miejsca w środkach lokomocji,jestem w wielkim szoku :-)

Co do 500+ ja już dawno mówiłam, niech wezmą, a dadzą bezpłatne leki dla dzieci.
Albo całkowicie bezpłatne przedszkola i szkoły,z posiłkami i podręcznikami...

Witajcie proszę o info jak używacie- uźywaliscie luteina dopochwowo bo w instrukcji jest że w ciąży palcem a nie aplikatorem. Proszę o info

@Danutka24 to z tym brzuchem may dzis podobne akcje, ja miala skurcze przez caly dzien prawie. nawet jak wrocilam do domu i maz zobaczyl ze taki twardy brzuch to sie przestraszyl ;) ale wkoncu sie zrelaksowalam, polozylam i juz wrocil do normy :)

miego weekendu wszystkim!! ah uwielbiam piateczki : )

Andziulkag81 wiesz co ja aplikatorem bym sie bala...prze chwile mam pod jezyk ale niedlugo bede musiala przejsc na dopochwowa, gdzies czytalam ze na pol palca wlozyc wystarczy...
Ale pamietaj by dbac o higiene jak sie wklada bo latwo podobno o infekcje...

reklama
A ja wcale na termy nie weszłam bo kolejka zeby sie dostac sięgała z 300 metrów i żebysmy weszli to jakies 2 godziny czekania w kolejce.Pojedziemy jak sie ochłodzi wtedy jest luz.
Jutro wizyta potem piknik w pracy męża (może kojarzycie sery turek pleśniowe mąż na produkcji pracuje)
Ciekawa jestem kogo noszę pod mim sercem dziewuszka czy chłopaczek.
Trzymajcie kciuki za wizyte jutro na godzine 10.

Do góry