reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Nauczyciele to inni ludzie... Jakiś dziwny charakter mają, niewielu odbiega od tej reguły... Jeśli któraś z Was jest nauczycielką,to przepraszam
emoji39.png
Ja jestem ;););):-D Brakiem zęba się nie martw, często to jest atut! Dzieciaki lubią się chwalić zębami , które wypadły :biggrin2:
@Bridget Jones, @babyWOW gratulacje:)
@nutka13 przykre to co Cię spotkało. Nie cierpię ludzi którzy dokuczają innym , żeby tylko samemu się poczuć lepiej. Ale z tego co piszesz dostało babsko za swoje od ludzi w sklepie. Może nauczy się następnym razem, nie szastać jęzorem głupot.
@Shaer dobrze, że czujesz się lepiej. Oszczędzaj się!!! Myślę, że dobrze, że sprowadzasz męża na ziemię.
@julia0903 dobre wieści.
U mojego syna dziś nocuje kolega, zaraz ich chyba poduszę, tak się wydzierają:)
Dobrej nocy dziewczyny.

reklama
Ja dzis to samo. Obudzilam sie przed 5 i juz zasnąć nie moge. Mala wieczorem fikala, nawet maz cos poczuł. A potem dostalam takiego wzdecia ze myslalam ze umre. Malo mi brzuch nie pękł nic dziwnego nie jadlam. Wzielam espumisan, bo bym nie zasnela. Dzis juz dobrze. Mala od rana przeciaga sie leniwie :)

Ja juz po wizycie:) Wyczekalam się u lekarza bo opóźnienie było ale nigdy nie miałam tak dokładnego badania wiec ciesze się bardzo.
Dzidzia zdrowa i dołączam do grona różowych zakupów;) bedzie dziewczynka:)musze się oswoić z tą informacją ale tatuś się cieszy bo marzyła mu się córeczka do kompletu.
Zaraz was nadrobie bo chciałam na szybko dać znać :-p
Gratulacje córci:)

Jestem! 20 tydz 2 dz. Dzidzia ma 348g i 156 mm. Dziewczynka, potwierdzone [emoji5] termin 11.01 szyjka długa, zamknięta. Gabrysia zdrowa, wszystko w porządku. Palców co prawda nie liczyła, ale sprawdzała rozszczep wargi i stopę szpotawa. Także ciesze się ze jest wszystko ok i cala reszta w normie . [emoji4]
Gratulacje:)widzę ze dziewczynki u nas w większości:)

Ja jestem ;););):-D Brakiem zęba się nie martw, często to jest atut! Dzieciaki lubią się chwalić zębami , które wypadły :biggrin2:
@Bridget Jones, @babyWOW gratulacje:)
@nutka13 przykre to co Cię spotkało. Nie cierpię ludzi którzy dokuczają innym , żeby tylko samemu się poczuć lepiej. Ale z tego co piszesz dostało babsko za swoje od ludzi w sklepie. Może nauczy się następnym razem, nie szastać jęzorem głupot.
@Shaer dobrze, że czujesz się lepiej. Oszczędzaj się!!! Myślę, że dobrze, że sprowadzasz męża na ziemię.
@julia0903 dobre wieści.
U mojego syna dziś nocuje kolega, zaraz ich chyba poduszę, tak się wydzierają:)
Dobrej nocy dziewczyny.
Oj,to przepraszam [emoji4]

Gratuluję wizyt! Czekam na wasze fotki w połówkowych:) Proszę się chwalić!

U mnie sezon przedszkolny uważam za otwarty. Młodszy syn od końca czerwca chodził po dwie godziny, a teraz pierwszy raz idzie na cały dzień i bardzo się denerwuję :hmm: Co prawda przedszkole terapeutyczne, sami specjaliści i już po tych dwóch miesiącach widać mega zmianę, ale jednak nic nie poradzę na swoje nerwy.
Dobrze, że jestem na zwolnieniu, to mogę go spokojnie zawieźć.

Miłego dnia Dziewczynki!

reklama
Do góry