reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Kocham NFZ. ....jestem po wizycie opóźnionej 110 min.no ale najważniejszego ze czekanie nie poszło na marne doktorek zrobił mi usg bo tylko na tym mi zależało. Za dużo nie widziałam bo sprzęt w przychodni kiepski a monitorem malutki. Ale co najważniejsze dzidzia rośnie. Fikal jak dziki . Chciałam usłyszeć potwierdzenie płci ale doktorek nie potwierdził bo młody się nie pokazał. Ale powiedział ze chyba dziewczyna.o mało z kozetki nie spadłam bo od mca żyję ze świadomością ze dzidzia jest Michałem co zostało spr. Na dobrym sprzęcie i mam nadzieje ze się potwierdzenie. 31 sierpnia u mojej gin.dzidzi nie zważyć bo jak to powiedział sprzęt nie waży do 20 tyg. Termin porodu przesuwa się z 9 na 6 a teraz już na 2 stycznia. A ja przez tydzień przybrałam 1 kg załamka. Dostałam w prezencie skierowanie na glukozę i morfologia, zdjęć dzidziusia mi nie dał.

Ostatnia edycja:
@Shaer tulę internetowo .. dbaj o siebie !

Za godzinę wizyta, nie mogę znaleźć miejsca. Ja mimo, że prywatnie to wiecznie opóźnienie, bo ten lekarz poświęca tyle ile kobieta chce, a nie ile wyznaczono. Później od razu do siostry, bo specjalnie sałatkę gyros zrobiła, którą uwielbiam :)
Ja to dzisiaj hulam, zjadłam całą czekoladę białą z orzechami ritter sport i batona Lion, masakra! Mi też teraz waga leci w górę , a takie ilości słodkości jak te nie zdarzały mi się do tej pory :)

Nie pojade bo nie dam rady. Brzuch mam tak sztywny ze sie pod naciskiem palca sie nawet nie ugina. Nie jestem w stanie sie nawet wysiusiac a chce mi sie bardzo.
Poza tym nie mam co zrobic ze smarkiem. Dzwonilam do szpitala kazali mi sie polozyc i odpoczac, jak bede krwawic to przyjada i mnie zabiora.

Nie pojade bo nie dam rady. Brzuch mam tak sztywny ze sie pod naciskiem palca sie nawet nie ugina. Nie jestem w stanie sie nawet wysiusiac a chce mi sie bardzo.
Poza tym nie mam co zrobic ze smarkiem. Dzwonilam do szpitala kazali mi sie polozyc i odpoczac, jak bede krwawic to przyjada i mnie zabiora.

Shaer, trzymaj sie mocno!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry