aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Jak twoja zgaga?Truskaweczka powodzenia[emoji8] ja tez dzis prenatalne usg na 12. Tez umieram ze strachu[emoji20]
Trzymam kciuki za oba badania dzis, bedzie dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak twoja zgaga?Truskaweczka powodzenia[emoji8] ja tez dzis prenatalne usg na 12. Tez umieram ze strachu[emoji20]
Jak twoja zgaga?
Trzymam kciuki za oba badania dzis, bedzie dobrze.
Cześć kochane !
Nadrobię was w najbliższych dniach, u mnie od wczoraj przeprowadzka. Jestem wykończona i mam dosc !
Moja mama poleciała, było pol nocy płaczu i czuje sie dzis mega podle [emoji57] myślimy z mężem o powrocie do kraju na przełomie październik-listopad bo ja juz chyba nie chce tu dłużej byc.
Jedyny plus dnia dzisiejszego jest tak, ze za kazdym razem jak siadam na dłużej to po chwili czuje smyranko w dole brzucha, nie wiem na pewno ale jak bedzie sie powtarzać to bedzie pięknie [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chyba przesadzam z jedzeniem bo zawsze miałam talię osy a teraz powolimi sie zlewa z tułowiem musze trochę przystopować chociaż na wadze dopiero kilogram przybyło od początku ciazy.HappyBabyMama, mi nie idzie w boczki, tylko w uda i tyłek. To chyba zależy kto ma jakie skłonności do tycia. A dodatkowe kg organizm potrzebuje zmagazynować, więc nie przejmuj się.
Maryqska, ja mam plan na chustę. Za pierwszym razem planowałam ale dałam sobie spokój. Teraz bardzo liczę na to, bo będę musiała ogarnąć tez dwulatka.
Aniay, to masz chwilę wolnego bez dziecka, choć podejrzewam ze córa i tak już bardzo samodzielna.
Kolorowa, a macie perspektywy po powrocie do kraju? Jam tak, to trzymam kciuki. Mieszkanie z dala od rodziny w obcym kraju to jednak wyzwanie.
BridgetJones, ale mi smaka narobiłaś na dobry dżemik :-)
HappyBabyMama, mi nie idzie w boczki, tylko w uda i tyłek. To chyba zależy kto ma jakie skłonności do tycia. A dodatkowe kg organizm potrzebuje zmagazynować, więc nie przejmuj się.
Maryqska, ja mam plan na chustę. Za pierwszym razem planowałam ale dałam sobie spokój. Teraz bardzo liczę na to, bo będę musiała ogarnąć tez dwulatka.
Aniay, to masz chwilę wolnego bez dziecka, choć podejrzewam ze córa i tak już bardzo samodzielna.
Kolorowa, a macie perspektywy po powrocie do kraju? Jam tak, to trzymam kciuki. Mieszkanie z dala od rodziny w obcym kraju to jednak wyzwanie.
BridgetJones, ale mi smaka narobiłaś na dobry dżemik :-)
Gaviscon sie nie wchlania wiec nic do dziecka nie dojdzie, spokojnie.Aniay kupiłam rennie i gaviston w płynie, ten drugi trochę pomaga choc przyznam ze nienawidzę brać żadnych leków w ciąży...
Ja chyba przesadzam z jedzeniem bo zawsze miałam talię osy a teraz powolimi sie zlewa z tułowiem musze trochę przystopować chociaż na wadze dopiero kilogram przybyło od początku ciazy.
no własnie ja mam mieć synka więc podobno powinnam mieć spiczastapiłeczke a na dziewczynkę jest taki rozlany szeroki.A może brzuch ciążowy będziesz miała szeroki i talii nie będzie widać.
Ja miałam z synem taki szpiczasty i długo miałam talię. Ja już prawie 4 kg przytyłam ...