reklama
Dziewczyny!
Dziekuję za odpowiedż, jak będzie ktoś na forum z przepukliną pępowinowa, czekam na kontakt
Serdecznie Was pozdrawiam, i zyczę dużo dużo zdrówka!!!!
Natalia
Dziekuję za odpowiedż, jak będzie ktoś na forum z przepukliną pępowinowa, czekam na kontakt
Serdecznie Was pozdrawiam, i zyczę dużo dużo zdrówka!!!!
Natalia
Bridget Jones
Fanka BB :)
Truskaweczka na naszym forum już same szczęśliwe wieści są i tak będzie do stycznia wiec głowa do góry,czekamy na piękną fotkę truskawkowego dzidziunia.
Ja tez planuje tym razem zaprzyjaźnić się z chusta wiec chętnie wszytkich rad wysłucham.
Miłego dnia :*
Ja tez planuje tym razem zaprzyjaźnić się z chusta wiec chętnie wszytkich rad wysłucham.
Miłego dnia :*
Lindia
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny :-)
Truskaweczka mocno trzymam kciuki
Ja dzisiaj mialam okropne przebudzenie, bo nie dość, że boli mnie głowa, to jeszcze śnił mi się okropny koszmar. Byłam u mojej mamy i poszłam do toalety. Ściągnęłam majtki a tam mnóstwo takiej gęstej krwi i nagle dostrzegłam kawałek takiej malutkiej rączki. Boże jak ja zaczęłam hisyeryzować w tym śnie. Teraz chodzę cały czas podminowana
Truskaweczka mocno trzymam kciuki
Ja dzisiaj mialam okropne przebudzenie, bo nie dość, że boli mnie głowa, to jeszcze śnił mi się okropny koszmar. Byłam u mojej mamy i poszłam do toalety. Ściągnęłam majtki a tam mnóstwo takiej gęstej krwi i nagle dostrzegłam kawałek takiej malutkiej rączki. Boże jak ja zaczęłam hisyeryzować w tym śnie. Teraz chodzę cały czas podminowana
HappyBabyMama
A mi sie śniło ze dostałam okresu i tez byłam przerażona, ale dzis nawet takie drobne koszmarki mi sie śniły na szczescie bi bałam sie tej nocy sama w domu - jeszcze dwie uh.
Oliwka no ja mieszkam kilo galerii mokotow na Mokotowie a bardziej Służewiu koło tzw mordoru he he. A ty? Moze uda nam sie kiedys umowic.
Dziewczyny dzieki za wszystkie rady tak wam sie pozalilam w dołku ale oczywiscie wiem ze mozna mnostwo rzeczy robic i staram sie je robić tylko jak mam gorszy dzien to nic mi sie nie chce i siedze i narzekam i wyolbrzymiam i marudzę.
Ja wyprawkę zacznę kupować po 6 M-cu na razie mam zero rzeczy a musze wszystko kupic.
Wczoraj miałam stresa i od razu bolał mnie brzuch kurde. Ale juz M bezpieczny na miejscu wiec dzisiaj relaksik, a w sumie to buszowanie po meblowych bo musze w końcu mieszkanie dokończyć do stycznia.
Britget jak było w Chorwacji? Odpoczęłas?
Truskaweczka trzymam kciuki ale bedzie dobrze na pewno jesteśmy z tobą
Trzymam tez kciuki za wynik pappa.
To miłego dnia. Udanych wizyt gości, przeprowadzek, odpoczynku i pracy
Oliwka no ja mieszkam kilo galerii mokotow na Mokotowie a bardziej Służewiu koło tzw mordoru he he. A ty? Moze uda nam sie kiedys umowic.
Dziewczyny dzieki za wszystkie rady tak wam sie pozalilam w dołku ale oczywiscie wiem ze mozna mnostwo rzeczy robic i staram sie je robić tylko jak mam gorszy dzien to nic mi sie nie chce i siedze i narzekam i wyolbrzymiam i marudzę.
Ja wyprawkę zacznę kupować po 6 M-cu na razie mam zero rzeczy a musze wszystko kupic.
Wczoraj miałam stresa i od razu bolał mnie brzuch kurde. Ale juz M bezpieczny na miejscu wiec dzisiaj relaksik, a w sumie to buszowanie po meblowych bo musze w końcu mieszkanie dokończyć do stycznia.
Britget jak było w Chorwacji? Odpoczęłas?
Truskaweczka trzymam kciuki ale bedzie dobrze na pewno jesteśmy z tobą
Trzymam tez kciuki za wynik pappa.
To miłego dnia. Udanych wizyt gości, przeprowadzek, odpoczynku i pracy
Marcje
Truskaweczka i ela2016 powodzenia ja dzisiejszych wizytach, na pewno wszystko bedzie dobrze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
askl25
Truskaweczka2017 trzymam kciuki
ela2016 za ciebie tez trzymam kciuki
ela2016 za ciebie tez trzymam kciuki
reklama