reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Informacje poproszę, przejrzałam wątek i te osoby które widziałam wpisałam. Możesz mi powiedzieć o kim zapomniałam (i termin)?

:)
No nie widzę np Kiki i jednej truskaweczki bo mamy dwie a na liście jest jedna:) ale myśle ze dziewczyny sie same upomną.
Ja byłam wpisana w poznajmy sie bliżej, ale dopisałam sie tez teraz do wątku lista mam styczniowych. Proszę o dopisanie mnie. Z góry dziękuję

reklama
Aniay napisalam date w liscie styczniowek 24.01 ;)
Lat 32 jedno dziecko mam do tej pory ziemskie[emoji4]

Kolorowa Mama ja tez dzis wcinalam sledzie w smietanie;) zostalo sie troche od wczoraj i dzis dojadlam reszte;)

Musze Wam powiedzieć, ze lista na komórce mało czytelna jest [emoji23][emoji23] aż nie wiedziałam o co chodzi
Weszłam na kompa aż zobaczyć wyglada niebo lepiej

A moze zostawic nick sam (w sensie bez pisania imię /nick) bedzie bardziej czytelne???
Wrzucam zdjecie jak to wyglada na komórce
1467495358-exq4h4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I ja sie chcialam dopisac ale na tel sobie nie radze z tym a.kompa chwilowo nie mam:p termin z om 5 zz usg 2.01/31.12 ale zostaje przy 2.01 :-)

Hej kochane, wspaniałej niedzieli życzę [emoji8]

Mnie obidzil straszny głód [emoji15][emoji12] i to juz któryś dzien z rzędu [emoji16]
I musze wam powiedzieć, ze zycie bez mdłości jest takie fajne [emoji16][emoji122][emoji122] mam nadzieje, ze nie zapesze ale od jakiegos czasu ich nie mam i czuje sie super [emoji123]

Patrząc na usg to dzis zaczynam 13t [emoji7][emoji7][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale masz fajnie że już 14 tc! Super. Ja dopiero 10 i 3 dni.
A jak tam sytuacja z mężem? Przestał sie dąsać? ;) jak twoje samopoczucie?
Ja np wczoraj miałam takie nerwy że myślałam że oszaleje :)

Dopiero wczoraj wieczorem sie pogodzilismy :)
Jeszcze sie dasałam i mi nie przeszło ale jest lepiej..
Dzisiaj od rana mysle ze jest okey tez wczoraj wyjasnilismy sobie kilka spraw i to pomogło :)
Ja wczoraj pół dnia plakalam a dzisiaj rano jak wstalam to z takim usmiechem na twarzy :) sama sie dziwie :)

Dopiero wczoraj wieczorem sie pogodzilismy :)
Jeszcze sie dasałam i mi nie przeszło ale jest lepiej..
Dzisiaj od rana mysle ze jest okey tez wczoraj wyjasnilismy sobie kilka spraw i to pomogło :)
Ja wczoraj pół dnia plakalam a dzisiaj rano jak wstalam to z takim usmiechem na twarzy :) sama sie dziwie :)
A czemu płakałaś - z nerwów? To dobrze że dzisiaj z uśmiechem wstałaś - dzis bedZie lepszy dzień! Chociażby dlatego ze nie ma upału ;)
Miłej niedzieli dziewczyny.

reklama
Własnie nie wiem dlaczego płakałam może dlatego ze to wszystko mnie przytloczylo ..
nie mam pojecia ale jak juz zaczelam nie moglam sie uspokoic.
U mnie od nocy pada deszcz i burze i dalej pada nie ma jak wyjsc na spacer ale za to chłodno jest :)
A tobie nerwy przeszły ?

Do góry