reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziękuję dziewczyny za Wasze rady. Długo czekałam na ten awans i dlatego ciezko mi zrezygnowac, ale tak jak mowicie z moim przezywaniem wszystkiego chyba bedzie lepiej jak na razie odpuszczę.
A tak poza tym to dzis po południu wizyta u ginekologa i usg. Oby tylko wszystko bylo ok. Myslicie ze zobaczę juz serduszko (9t1d)?

reklama
@Happy3 gratuluje trojaczków!!! Ale czad. Kurczę super. Ja chciałam bliźniaki ale trojaczki to juz mega sprawa no i tez wyzwanie. Fajnie ciesz sie i uważaj na siebie potrójnie:) co maz na ta informacje o trzech bobaskach? Przerażony? :) czy potrójnie szczęśliwy? Pisz nam jak przebiega twoja ciąża, i jak sie czujesz. Na forum była dziewczyna z bliźniakami ale dawno sie nie odzywała i tez nie pamietam nicku. Jeszcze raz gratuluje:)
@weronika87 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu. Widze ze staż małżeński tez mam chyba najkrótszy bo dopiero 10 M-cY- oprócz kolorowej mamy :)
@brzusio lezakuj i odpoczywaj nie łam sie. Tam jestes pod opieka a w domu znowu byś sie martwiła. Nic nie poradzisz jak chca cie trzymać. Tylko wypytuj ich co i jak i niech cie badają porządnie jak juz tam jestes tak długo.
@kolorowaMama wszystliego najlepszego dla córeczki.
No i znów zapomniałam komu jeszcze miałam odpisać bo tyle wpisów do nadrobienia:) miłego dnia i szczęśliwych wizyt życzę :)

Dziękuję dziewczyny za Wasze rady. Długo czekałam na ten awans i dlatego ciezko mi zrezygnowac, ale tak jak mowicie z moim przezywaniem wszystkiego chyba bedzie lepiej jak na razie odpuszczę.
A tak poza tym to dzis po południu wizyta u ginekologa i usg. Oby tylko wszystko bylo ok. Myslicie ze zobaczę juz serduszko (9t1d)?
Oj na pewno mozesz juz nawet usłyszeć:) ja w 6 tygodniu zobaczyłam a w 8 słyszałam :) powodzenia i napisz po wizycie.

brzusio masz racje ze lezenie w szpitalu to nic przyjemnego, tym bardziej jak w dmu czeka na Ciebie dziecko, ale co zrobisz, jak nie masz wyjscia.. najwazniejsze ze nie ma powodow do niepokoju :*

Witam nową mamę kurcze 3 od razu gratulacjie kochana dbaj o siebie.Ja po sobotnim wypadzie nad wode chora ból gardła katar głowa mnie napierdziela kupiłam w aptece tabletki na gardło dla kobiet w ciąży i raz wziełam paracytamol.Ja w necie pogodę oglądam jaka będzie w Łebie i na Kaszubach i co strona inna pogoda i jak tu planować wyjazd wrrr.
Dziewczyny pije tylko wioe niegazowaną zero słodyczy i chlebek ciemny jadam i też mi niedobrze mdli mnie chyba będzie chłopak bo z dziewczynami to żadnych objawów nie miałam tylko zachciołki a tu nic obojętnie mi co jem a nawet wcale mogła bym nie jeśc..
Trzyma kciuki za dzisiejsze wizyty bedzie ok ja dzisiaj sobie licze i wyliczyłam że genetyczne badania będe mieć w 14 tygodni na samym początku nie za puzno?

Brzusio no troche Ciebie potrzymaja ale co sie dla dzidziusia nie zrobi?;)

Ela oczywiscie ze zobaczysz juz serduszko[emoji4]
Co do awansu ciezko mi cos doradzic, sama musisz wiedziec czy w ciazy teraz podolasz roznym wyzwaniom.

Nutka a wiesz ze ja z corkami niemialam zadnych objawow, a z synem mialam mega mdlosci, teraz w tej ciazy jest to samo...wiec tez obstawiam chlopca[emoji4]
A mam tyle kartonow ciuszkow! Heh[emoji4]

reklama
Mąż jest dzielny i myśli bardziej pozytywnie niż ja. Ale wiadomo, ja wybiegam myślami do przodu i ciagle myśle, co jeśli itp. Chcieliśmy mieć 3 dzieci, ale niekoniecznie na raz. Przy takiej ciazy jest wiele zagrożeń, przede wszystkim wcześniaki mam jak w banku. Będzie dobrze jak donoszę do 34 tygodnia. Koncowka ciazy na pewno czeka mnie w szpitalu. Najważniejsze, żeby dzieci były zdrowe. Usg genetyczne dopiero w drugiej połowie lipca pewnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry