reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja też płeć chętnie poznam choć w ogóle jest to na ostatnim miejscu ważności dla mnie. . Ale chociaż żebym wiedziała jak się zorganizować z ubrankami to się przyda wiedzieć na kogo czekamy :)

reklama
Truskaweczka w torino sie da jak najbardziej :)

Mika slough zaraz obok Heathrow

Marlenka, idealka, trzymam kciuki !

Ja w pierwszej ciazy nie chciałam znac do końca, w tej tez nie chce ale mój B chce takze nie bedzie po mojemu :/

Ja kochane od kilku godzin siedzę i rycze nienawidzę pożegnań z rodzina :( jutro jedziemy do mojego B na drugi koniec Polski a w srode wracam choć wcale nie chce[emoji25][emoji25][emoji25]

Spokojnej nocy [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny potrzebuję Waszej rady. Jestem teraz w 9 tygodniu. W pracy ( mieszkam w UK) od dłuższego czasu proponowali mi awans na administratora- teraz pracuje w sklepie odziezowym jako sprzedawca. Chodzi o to ze czekalam na tzw dzien rekrutacyjny ktory trzeba przejsc i jest on za 2 tygodnie. Problem w tym ze po przejsciu tego dnia i 2 tygodniowym treningu trzeba samemu znalezc sobie prace niby w tej samej firmie ale w innym sklepie, przechodzic interview itp. Co myslicie czy to teraz za duzy stres dla mnie? Moze wogole nie znajde pozycji przez ciaze...

@idealka @marlena:) trzymam kciuki!!!! Piszcie w miarę możliwości szybko dobre wieści nam :)

Ja chcę znać płeć, a macie jakieś przeczucia? Ja się teraz smieje, że skoro nie mam 'problemów' ciążowych to pewnie dziewczyna, skoro nie daje w kość :)

Czesc dziewczyny:happy:
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i te wtorkowe i kolejne:)
Ja też chce znać płeć bo nie wytrzymam do końca nie ma szans hihi
A tak z innej beczki macie może jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia? Bo u mnie masakra wyglądam juz na koncowke ciąży taki mam brzuchol przez to i strasznie sie mecze:( dodam że pije duzo wody i jak nigdy owoce i warzywa garsciami więc dieta nawet ok:happy:
pozdrowionka

Ja również trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze i wtorkowe wizyty :-D Ja bym nie chciała znać płci do końca. Ale mój mąż na to nie pójdzie. Juz mi mówił ze on zapyta lekarki i mi nie powie. Ale tak się nie da :no2::-p Choć ja czuję że będzie syn, mam takie przeczucie. Dzisiaj byłam na teście Pappa. Wynik za jakieś 3 dni.

Mnie też to czeka tylko nie wiem jak to wygląda. To jest z krwi tylko? Prywatnie robiłas? Jakie koszta?
Z góry dziekuje za odpowiedz:-) :)

Ela wszystko zależy jak się czujesz na siłach. Zawsze możesz spróbować chyba a jak uznasz ze to za dużo to najwyżej zrezygnujesz. . Da się tak?

reklama
Marlena, Idealka powodzenia i proszę być dobrej myśli. Zaraz po wizytach prosimy o raport na styczniówkach;)
Co do płci to ja chce wiedzieć jak najszybciej,przeczucia mam na dziewczynkę,ale byle było zdrowe.
Ela2016 ja bym ten awans olała,nie wiesz czy za dwa tygodnie nie będziesz wymiotować albo nie będziesz miała siły ręką ruszyć. Poza tym wiesz jak to jest z dziewczynami w ciąży,każdy wie że zaraz i tak się zmywasz na macierzyński i jakoś mam wrażenie mniej poważnie się podchodzi wtedy do kobiety w pracy. Nastresujesz się a nie koniecznie zyskasz na tym.Bedziesz miała czas po porodzie na spokojnie:biggrin2:

Do góry