reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej kochane podczytuje was troche ale mam do nadrobienia, gratuluje udanych wizyt, my od 2 w nocy na nogach i pełne obroty za duzo wrażeń jak na jeden dzien [emoji85] jednak Polska to Polska piękne lato, pyszne truskawki i w ogóle jakos tak przyjemniej. Jutro mam wizytę u lekarza mam nadzieje, ze usłyszę serduszko [emoji7]

Ściskam was moooocno [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie mi tez sie wydaje a wlasciwie jestem pewna ze nasze powiekszajace sie brzuszki na linii talii na tym etapie to "wina" progesteronu ktory zmniejsza napiecie jelit , powoduje zatrzymanie wody, I w.nieznacznym stopniu uniesienie sie jelit przez powiekszajaca sie macice. Czytalam ze ok 14 tyg moze byc wyczuwalna 2 palce nad spojenien.lonowym, u Weroniki szybciej uroslo bo 3 ciaza :-) I iestem ciekawa czy mozna samemu wyczuc dno macicy :-)

No wlasnie mi tez sie wydaje a wlasciwie jestem pewna ze nasze powiekszajace sie brzuszki na linii talii na tym etapie to "wina" progesteronu ktory zmniejsza napiecie jelit , powoduje zatrzymanie wody, I w.nieznacznym stopniu uniesienie sie jelit przez powiekszajaca sie macice. Czytalam ze ok 14 tyg moze byc wyczuwalna 2 palce nad spojenien.lonowym, u Weroniki szybciej uroslo bo 3 ciaza :-) I iestem ciekawa czy mozna samemu wyczuc dno macicy :-)
Fakt u mnie to 4 ciąża wiec zupełnie inaczej troszkę mam już tę macie rozciągniętą wiec może przez to zresztą lekarz mówił ze to normalne że tak wysoko jest ja żadnych lekarstw juz nie biorę

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Britget Jones ja tak samo jak Ty mam wizytę 30.06 i tak samo jak Ty jestem w 10tc (chyba ze podczas wizyty lekarz wskaże inaczej).

Nie wiem czy to normalne ale ja już mam widoczny brzuch i nie wiem czy Tak mi urósł czy tak się objadam ;D

Tak czytam ze każda z was coś bierze a mi lekarz kazał brać tylko i wyłącznie kwas foliowy... Hm czy tak powinno być?

reklama
Do góry