reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Paraplu nie wiem czy w jakis sspossob Cie to teraz pocieszy, pewnie niekoniecznie alle moze da swiatelko nadzieji, bo ja taki widok jak Ty teraz ujrzalam 19 grudnia 2015, w 9 tc, przez 5 dni dostawalam po 2 tabletki wczesnoporonne ktore nie dzialaly zupelnie a ja zaczynalam goraczkowac I miec podwyzszone ob wiec nawet poronic mi sie nie udalo tylko po tygodniu psychicznej meczarni mialam zabieg, ktory w sumie byl ulga. A dzis wlasnie skonczylam 12 tydz ciazy. Szczerze bym chciala zeby to juz.nie spotkalo zadnej kobiety ! Ale to niestety czeste :/ wiedz ze nie jeestes sama. Siostra jest polozna w Warszawie I.mowi ze tyle samo co do porodu przychodzi z poronieniami tylko to nie jest rozglasniaane. Daj znac jak za miesiac, dwa czy trzy ujrzysz 2 kreseczki :-)
Ja kochana ten widok miałam 17 grudnia, 18 miałam zabieg.. a dziś jak i Ty 12 tydzień, daje to nadzieję :) Powodzenia Madziulka890 , no stres! damy radę :)

Niestety dziewczyny wydaje mi się, że dopóki nie będziemy czuły ruchów dzidzi to zawsze będziemy niespokojne…Chyba każda z nas żyje od usg do usg :/ Trzymam kciuki za nas wszystkie :*
hihi a potem będziemy od kopniaka, do kopniaka :) i będziemy relacjonować.. ale to zawsze już tak lepiej, mieć choć jednostronny kontakt z maleństwem :)

Weronika mialan zapytam bo pisalas ze.masz.macice na.wysokosci pepka? Wyczuwasz ją jakos sama? Ja czuje lekki wzgorek nad koscia lonowa ale zastanawiam sie czy to "to"
Madziulka890 też na początku czułam tak jakby nabrzmienie w tym miejscu i stało się to wypukłe. Potem tak zostało ale brzuszek powiększa się wyżej, pod pępkiem :)

Idealka ja jestem mniej więcej w 10 tygodniu,pisze mniej więcej bo zaszlam pod koniec cyklu wiec każde wyliczenie pokazuje inaczej.
to nie przejmuj się ani się obejrzysz a kolejnego dnia będziesz się martwić, że coś doskwiera i pobolewa. Też tak miałam, ja tu zmartwiona że dwa dni nic nie boli, w 10 tc patrzę w ekran usg a tam maleństwo "pajacyki" trzaska :)

Kochane bardzo dziekuje za wszystkie slowa jakie przeczytalam. Jestem ogromnie wdzieczna. Ogromne sie ciesze, ze Wasze dzieciaczki rosna i jednoczesnie cholernie to boli. Dzisiaj juz zaczelam plamic, zauwazylam na papierze jak siusialam :( mam nadzieje, ze za tydzien bedzie juz po wszystkim. Chociaz tyle, ze juz cos sie dzieje bo to czekanie mnie wykanacza psychicznie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Glowa do góry, trzeba myslec pozytywnie, nastepna próba na pewno bedzie udana, życzę Ci tego z calego serca.

reklama
Do góry