reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Czesc Dziewczyny. Mam pytanie do mam z UK. Dostałam dzis list ze szpitala na pierwszy appointment i scan. Czy moj pracodawca musi mi dac wtedy platny day off czy po prostu zwykly dzien wolny? Znalazlam takie info na internecie...
1466606250-vlwu33.jpeg

Powinien dac Ci płatny czas wolny (nie cały dzień) ale pod warunkiem ze wczesniej powiedzialas o ciazy. Jesli nie powiedzialas to zalezy to od dobrej woli pracodawcy.

Kochane bardzo dziekuje za wszystkie slowa jakie przeczytalam. Jestem ogromnie wdzieczna. Ogromne sie ciesze, ze Wasze dzieciaczki rosna i jednoczesnie cholernie to boli. Dzisiaj juz zaczelam plamic, zauwazylam na papierze jak siusialam :( mam nadzieje, ze za tydzien bedzie juz po wszystkim. Chociaz tyle, ze juz cos sie dzieje bo to czekanie mnie wykanacza psychicznie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane bardzo dziekuje za wszystkie slowa jakie przeczytalam. Jestem ogromnie wdzieczna. Ogromne sie ciesze, ze Wasze dzieciaczki rosna i jednoczesnie cholernie to boli. Dzisiaj juz zaczelam plamic, zauwazylam na papierze jak siusialam :( mam nadzieje, ze za tydzien bedzie juz po wszystkim. Chociaz tyle, ze juz cos sie dzieje bo to czekanie mnie wykanacza psychicznie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dużo sił Ci życzę oraz pozytywnego nastawienia na przyszłe starania! Będzie dobrze Kochana :*

Dziewczyny po wizytach…bardzo się cieszę, że wszystko w porządku! Oby tak dalej.

Ja wizytę swoją mam jutro i oczywiście tak jak większość z Was, mam stresa ;) Ciekawe czy lekarz odstawi mi Duphaston…W sumie nie mam żadnych plamień już i po cichu liczę, że nie będę musiała już go brać.

U mnie bez zmian, nadal w zasadzie wciskam w siebie jedzenie. Za to brzuszek już mi wyskoczył i widać już ładnie zaokrąglenie :) Mój 6latek codziennie przytula się do brzuchola i interesuje się jak się czuję :) Już nie mogę doczekać się jak dzieciaczki się spotkają, na pewno będzie to wzruszająca i niezapomniana chwila <3

Przesyłam wirtualne uściski a urlopowiczkom życzę super pogody i odpoczynku :)

reklama
Ja wizytę swoją mam jutro i oczywiście tak jak większość z Was, mam stresa ;) Ciekawe czy lekarz odstawi mi Duphaston…W sumie nie mam żadnych plamień już i po cichu liczę, że nie będę musiała już go brać.
KIKI83 dziś duphaston to chyba temat przewodni. Mogłybyśmy założyć kółko narzekających na skutki uboczne :) wszystkie mamy nadzieję na odstawienie, a lekarze jakby głusi hihi No ale może u Ciebie się uda, 3mam kciuki!

Do góry