reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Czesc Dziewczyny. Mam pytanie do mam z UK. Dostałam dzis list ze szpitala na pierwszy appointment i scan. Czy moj pracodawca musi mi dac wtedy platny day off czy po prostu zwykly dzien wolny? Znalazlam takie info na internecie...
Powinien dac Ci płatny czas wolny (nie cały dzień) ale pod warunkiem ze wczesniej powiedzialas o ciazy. Jesli nie powiedzialas to zalezy to od dobrej woli pracodawcy.
maryqska
Fanka BB :)
Dziewczyny Grayilacje piękne wieści, cieszę sie ze wszystko dobrze
BABYWOW trzymam za Ciebie kciuki[emoji110][emoji110] bedzie dobrze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
BABYWOW trzymam za Ciebie kciuki[emoji110][emoji110] bedzie dobrze
Paraplu
Kochane bardzo dziekuje za wszystkie slowa jakie przeczytalam. Jestem ogromnie wdzieczna. Ogromne sie ciesze, ze Wasze dzieciaczki rosna i jednoczesnie cholernie to boli. Dzisiaj juz zaczelam plamic, zauwazylam na papierze jak siusialam mam nadzieje, ze za tydzien bedzie juz po wszystkim. Chociaz tyle, ze juz cos sie dzieje bo to czekanie mnie wykanacza psychicznie.
ela2016
Zaangażowana w BB
Powinien dac Ci płatny czas wolny (nie cały dzień) ale pod warunkiem ze wczesniej powiedzialas o ciazy. Jesli nie powiedzialas to zalezy to od dobrej woli pracodawcy.
Dzięki[emoji4]
maryqska
Paraplu kochana przesyłam moc moc sił i ciepłych mysli
Sa tez grupy po stracie ja jestem na takiej
Bardzo duzo mi pomogła
Sa tez grupy po stracie ja jestem na takiej
Bardzo duzo mi pomogła
KIKI83
Kochane bardzo dziekuje za wszystkie slowa jakie przeczytalam. Jestem ogromnie wdzieczna. Ogromne sie ciesze, ze Wasze dzieciaczki rosna i jednoczesnie cholernie to boli. Dzisiaj juz zaczelam plamic, zauwazylam na papierze jak siusialam mam nadzieje, ze za tydzien bedzie juz po wszystkim. Chociaz tyle, ze juz cos sie dzieje bo to czekanie mnie wykanacza psychicznie.
Dużo sił Ci życzę oraz pozytywnego nastawienia na przyszłe starania! Będzie dobrze Kochana :*
KIKI83
Dziewczyny po wizytach…bardzo się cieszę, że wszystko w porządku! Oby tak dalej.
Ja wizytę swoją mam jutro i oczywiście tak jak większość z Was, mam stresa Ciekawe czy lekarz odstawi mi Duphaston…W sumie nie mam żadnych plamień już i po cichu liczę, że nie będę musiała już go brać.
U mnie bez zmian, nadal w zasadzie wciskam w siebie jedzenie. Za to brzuszek już mi wyskoczył i widać już ładnie zaokrąglenie Mój 6latek codziennie przytula się do brzuchola i interesuje się jak się czuję Już nie mogę doczekać się jak dzieciaczki się spotkają, na pewno będzie to wzruszająca i niezapomniana chwila <3
Przesyłam wirtualne uściski a urlopowiczkom życzę super pogody i odpoczynku
Ja wizytę swoją mam jutro i oczywiście tak jak większość z Was, mam stresa Ciekawe czy lekarz odstawi mi Duphaston…W sumie nie mam żadnych plamień już i po cichu liczę, że nie będę musiała już go brać.
U mnie bez zmian, nadal w zasadzie wciskam w siebie jedzenie. Za to brzuszek już mi wyskoczył i widać już ładnie zaokrąglenie Mój 6latek codziennie przytula się do brzuchola i interesuje się jak się czuję Już nie mogę doczekać się jak dzieciaczki się spotkają, na pewno będzie to wzruszająca i niezapomniana chwila <3
Przesyłam wirtualne uściski a urlopowiczkom życzę super pogody i odpoczynku
reklama
idealka
KIKI83 dziś duphaston to chyba temat przewodni. Mogłybyśmy założyć kółko narzekających na skutki uboczne wszystkie mamy nadzieję na odstawienie, a lekarze jakby głusi hihi No ale może u Ciebie się uda, 3mam kciuki!Ja wizytę swoją mam jutro i oczywiście tak jak większość z Was, mam stresa Ciekawe czy lekarz odstawi mi Duphaston…W sumie nie mam żadnych plamień już i po cichu liczę, że nie będę musiała już go brać.