reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

u mnie jutro wizyta i zaczynam się denerwować :szok: cały czas mam wrażenie, że coś złego usłyszę ...ale to chyba trauma po poprzednich przejściach...nawet leżąc w poprzedniej ciąży na patologii ciąży naoglądałam się takich przypadków, że do dzisiaj wszystkie doskonale pamiętam...i przez to kłębią mi się w głowie głupie myśli :zawstydzona/y:

Będziemy trzymać kciuki musi byc dobrze :) ja tez mam setki złych mysli to przez znajomych u których ostatnio nie było kolorowo i siedzi w głowie ale trzeba sie pozytywnie nastawić i myślec o tym ze rośnie w nas nowe zycie ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ankamaz wizyta udana, widzialam kropeczke 0.36mm
Od dzis biore zastrzyki i pozostaje sie modlic zeby bylo dobrze.

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!

Mam pytanie do tych ktore byly w 5tyg. Ile wasze kropeczki mialy?

Jestem mega padnieta, wyszlam z domu o 5 rano wrocilam po 20, ide zaraz spac
U mnie pod koniec 5 tygodnia byl tylko 3mm pecherzyk i jeszcze brak zarodka :) ale mialam prawdopodobnie pozna owulacje ;)

Ja niestety jem za 5 od kilku dni i nie moge sie powtrzymac :(
Mam niedowage i chyba organizm chce teraz szybko odrobic;)

Będziemy trzymać kciuki musi byc dobrze :) ja tez mam setki złych mysli to przez znajomych u których ostatnio nie było kolorowo i siedzi w głowie ale trzeba sie pozytywnie nastawić i myślec o tym ze rośnie w nas nowe zycie ;)

Ja właśnie dlatego zwlekam z wizytą do 22 czerwca.. bo nie chce się martwić niczym i podchodzę (przynajmniej staram się) do tego ze co ma być to będzie i nic na to nie ma wpływu. A jestem w 4 ciąży ale 2 porodach z czego pierwszy poród makabryczny.

A co do tycia ja w 2 ciazy przed ważyłam 49 na porodówce 87....w trzeciej przed 74 końcówka 80 a teraz znów mam wagę 70 wiec pewnie z 10 wjedzie. .

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Damy rade ;) liczę na to ze w tym gronie wytrwamy do końca :) uciekam spac bo jutro ciężki dzien w pracy, wydrukowałam wszystkie swoje prawa i bede walczyć chociażby o przerwe w pracy i zjedzenie na siedząco [emoji51] buziam dziewczynki i kolorowych

@kolorowaMama, trzymam kciuki! Pamiętaj że jeśli zwolni Cię ze względu na ciąże to są na to paragrafy i mogą mu nieźle zaszkodzić.

@Wszystkie dziewczyny które mają dzisiaj lekarza: Trzymam kciki.
Za 25 minut mam autobus i jadę na USG......... dam znać jak tylko będe mogła.

Tulę internetowo:p

Aniay trzymamy kciuki i szybko pisz jak tam fasolinka... ja dzisiaj mam kryzys cały czas mnie chyba mdli nawet nie wiem czy to to bo w poprzednich ciążach tak nie miałam jakbym miała jakoś kulkę w gardle i co chwilę mi się odbija...masakra w nocy juz od 4 dni budzę się od 3 do 6 co godzinę pewnie przez myśli albo hormony juz sama nie wiem jeszcze musiałam zrezygnować z kawy bo paliła jak smok a od kawy mnie dalej ciągnie do papierosów wiec może przez to nie mogę spać sama nie wiem ale jestem skołowana

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@aniay trzymam kciuki [emoji5] i koniecznie daj znać co i jak :)

@weronika87 to witam w klubie mnie dzis tez mdli tak ze mam ciary [emoji58] az nie moge sie doczekać jak wejdę do pracy na kuchnie i poczuje ten mix zapachów [emoji51]

Miłego dnia dla Was i fasolek [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Hej. A ja dziś cały dzień jak na szpilkach przesiedze. Dziś jest mój 37 dzień od ostatniej miesiączki i właśnie w tym dniu kilka razy poroniłam... Na razie jest wszystko ok. Cycki mi nawet trochę urosły ;) mdłości mam ciągle. Może wreszcie będzie dobrze. Nawet mi się wczoraj imię przyśniło ;-) Trzymam kciuki za wizytujące!

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry