reklama
weronika87
Fanka BB :)
Ale do lekarza idę dopiero 22 czerwca... wolę poczekać
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
weronika87
ankamaz
Dziewczyny ja już po !! dzięki za kciuki ! Ale jestem szczęśliwa jest żywa ciąża nie ma jeszcze serduszka,ale jest widać tętno ciąża idealnie odpowiada miesiączce , teraz za 3 tygodnie wizyta i wtedy jak będzie ok to założy kartę ciąży i wyśle na badania
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty!
weronika87
kolorowaMama
Dziewczyny ja już po !! dzięki za kciuki ! Ale jestem szczęśliwa jest żywa ciąża nie ma jeszcze serduszka,ale jest widać tętno ciąża idealnie odpowiada miesiączce , teraz za 3 tygodnie wizyta i wtedy jak będzie ok to założy kartę ciąży i wyśle na badania
Świetne wieści ! [emoji8] oby same tak dobre były z naszych powrotów od lekarzy [emoji5][emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Weronika gratuluje
Ankamaz gratuluje udanej wizyty
Ja juz siedze pod gabinetem, wejde gdzies za 30min jak dobrze pojdzie!
To moja 5 ciaza, jedna tylko donoszona wiec troche sie martwie co bedzie pozniej...ehhhale niepozostalo mo nic innego jak wierzyc!
Ankamaz gratuluje udanej wizyty
Ja juz siedze pod gabinetem, wejde gdzies za 30min jak dobrze pojdzie!
To moja 5 ciaza, jedna tylko donoszona wiec troche sie martwie co bedzie pozniej...ehhhale niepozostalo mo nic innego jak wierzyc!
reklama
Wspaniałe wieściDziewczyny ja już po !! dzięki za kciuki ! Ale jestem szczęśliwa jest żywa ciąża nie ma jeszcze serduszka,ale jest widać tętno ciąża idealnie odpowiada miesiączce , teraz za 3 tygodnie wizyta i wtedy jak będzie ok to założy kartę ciąży i wyśle na badania
weronika87, gratulacje!