reklama
joanna84-84
Fanka BB :)
Ulka gratulacje
Bulkaasia, cayra jak tam sytuacja u was? Mam nadzieję, że były to jednorazowe incydenty.
Bulkaasia, cayra jak tam sytuacja u was? Mam nadzieję, że były to jednorazowe incydenty.
ankamaz
@bulkaasia @cayra1984 trzymam kciuki! musi być dobrze !
Ja dzisiaj powtórzyłam test bo nie mogę uwierzyć jeszcze ;p
właśnie, kiedy zapisać się na pierwszą wizytę ? pierwszy dzień ost. miesiączki 10 kwietnia, według jednego kalkulatora 4 tydzień teraz a w innym 5 tydzień ;/ w pierwszej ciąży poleciałam tydzień po spodziewanym okresie i bezsensu,bo jeszcze nic nie było, teraz nie chcę iść za wcześnie
A i nie wiem co mam zrobić, od kilku miesięcy chodzę na aerobik, powinnam przerwać ?
Ja dzisiaj powtórzyłam test bo nie mogę uwierzyć jeszcze ;p
właśnie, kiedy zapisać się na pierwszą wizytę ? pierwszy dzień ost. miesiączki 10 kwietnia, według jednego kalkulatora 4 tydzień teraz a w innym 5 tydzień ;/ w pierwszej ciąży poleciałam tydzień po spodziewanym okresie i bezsensu,bo jeszcze nic nie było, teraz nie chcę iść za wcześnie
A i nie wiem co mam zrobić, od kilku miesięcy chodzę na aerobik, powinnam przerwać ?
Ankamaz u mnie termin ostatniej miesiączki to 7.04 w cyklu 28 dni. Wizytę u gina mam na 19 maja. I nie wiem czy nie za wcześnie, ale biarąc pod uwagę problemy w pierwszej ciąży wolę wcześniej odwiedzić giną. Jeśli chodzi o aerobik to myślę że jeśli dobrze się czujesz i nie będzie żadnych przeciwwskazań to spokojnie może chodzić na zajęcia. Ale napewno nie wszystkie ćwiczenia będziesz mogła robić.. Przed wszystkim na brzuch
joanna84-84
ankamaz myślę, że skoro chodzisz na aerobik już parę miesięcy, to Twój organizm jest do tego przyzwyczajony. Wiadomo, że nie powinnaś wykonywać żadnych ćwiczeń na brzuch, ale spokojny aerobik nie powinien być zagrożeniem dla ciąży.
A najlepiej będzie, jak zapytasz lekarza, bo nasze teorie to takie gdybanie
A co do wizyty u lekarza, myślę, że najlepiej iść w 6-7 tygodniu, wtedy powinno być już widać serduszko.
A najlepiej będzie, jak zapytasz lekarza, bo nasze teorie to takie gdybanie
A co do wizyty u lekarza, myślę, że najlepiej iść w 6-7 tygodniu, wtedy powinno być już widać serduszko.
Klodzia96
Początkująca w BB
Hey kochane dziś dopadły mnie pierwsze zachcianki jak tak dalej pójdzie to kiepsko to widzę od rana chodzi za mną czekoladą....[emoji39] zjadłam kostke i już byłam szczęśliwa. Poznin na zakupach dopadła ogórki małosolne... teraz siedzę i czekam na loda śmietankowego. Czy wy też tak macie ? Obiady nawet nie ruszyłam nie.miałam ochoty. No i śpię. Spać mogę za pieniądze; )
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
bittersweet
Zaciekawiona BB
hej nieśmiało dołączam, OM 11.04.2016, od 2 dni testy pozytywne. wcześniej 2 poronienia także nie skacze z radości póki co!
ankamaz
ja w pierwszej ciąży przytyłam prawie 30 kg, a ciążę zakończona w 33 tyg. więc rozumiem Twoje zachcianki ;p ale teraz mam nadzieję, że będzie inaczej z tymi kg ! bo jeszcze mam 10 kg na plusie i ciało zaorane w rozstępachHey kochane dziś dopadły mnie pierwsze zachcianki jak tak dalej pójdzie to kiepsko to widzę od rana chodzi za mną czekoladą....[emoji39] zjadłam kostke i już byłam szczęśliwa. Poznin na zakupach dopadła ogórki małosolne... teraz siedzę i czekam na loda śmietankowego. Czy wy też tak macie ? Obiady nawet nie ruszyłam nie.miałam ochoty. No i śpię. Spać mogę za pieniądze; )
Do trzech razy sztuka! Na pewno teraz się uda ! Witaj się rozgośćhej nieśmiało dołączam, OM 11.04.2016, od 2 dni testy pozytywne. wcześniej 2 poronienia także nie skacze z radości póki co!
reklama