reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Mój wlasnie zadzwonil ze wraca z pracy, mam nadzieje ze obedzie się bez rewelacji. Shaer mam nadzieje ze nic się twojemu nie stało. W każdym razie Wam współczuje @Lindia @Shaer

reklama
A zmieniając temat zakupiłam wczoraj w aptece herbatkę pokrzywową i teraz sobie popijam :) Czekam na jej dobrotliwe działania :) No i przypomnialyscie mi o kawce z cykorii również się nią upajam :)

Dziewczyny @Shaer @Linda ale macie dzien
Dobrze ze nic poważnego sie nie stalo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum
BabyBoom

Nic mojemu nie jest. zlego diabli nie biora :p
Odpadl mu wydech i cos jeszcze (ja sie nie znam) szukaja czesci z moim bratem. Moj brat to mechanik wiec mu zrobi, ale nie wiadomo ile to zajmie. Jutro na polowkowe pojade sama autobusem lub z przyjaciolka. Najwyzej wezme nagranie tego usg zeby moje chlopaki sobie mogly obejrzec.

A ja dziś padam byłam na rozpoczęciu w szkole i od razu szacunek do nauczycieli ja po godzinie myślałam że połowę dzieci rozszerzenie hałas taki. Później obiadek lody i szykowne plecaka. I brzuszek już boli ale leżę odpoczywam .

@kolorowaMama gratuluję synka, bomba fotka, nie pozostawia wątpliwości [emoji5]
@Shaer, @Linda dobrze, że mężowie po kraksach cali.

Gratuluję wszystkim dzieciaczkom i mamom przetrwania pierwszego dnia w przedszkolu/szkole.

Ja dziś zatęskniłam trochę za moją szkolną dzieciarnią[emoji22] . A teraz czekam na wizytę, trzymajcie kciuki.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@Shaer @Lindia dobrze ze z Waszymi mężami ok.

@Shaer kciuki za lepsze samopoczucie.

Moj łobuz nie chciał dzisiaj wdrapać się po schodach na piętro i go podniosłam. Nie obyło się bez ostrego bólu w okolicach blizny :-( ciągnie mnie teraz w tamtych okolicach.

No i chyba jednak muszę się przeprosić ze spodniami ciążowymi. Jeszcze kilka dni temu cieszyłam się, że w spodnie zwykłe wchodzę a teraz du.pa. Ciasne. Także okres z brzucholem czas zacząć. W pierwszej ciąży miałam spory (chyba ze 110 w obwodzie) i teraz się zaczyna znowu. Grunt żeby młodej było wygodnie ;-)

Miłego wieczoru

Cześć Dziewczyny :) Mam termin na 22.01 i już 2-letnią córkę. W poniedziałek czeka mnie połówkowe i już na 100% będę wiedzieć, kto siedzi w brzuszku :) Mam nadzieję, że można z Wami popisać? :) Nie obiecuję super aktywności w codziennych tematach, bo już chyba trudno mi będzie nadrobić prawie 950 stron :D ale chętnie popiszę o wyprawce, sprzętach itd.

Jakbyście miały ochotę, zapraszam na mojego bloga Link do: Baby Manager Głównie recenzuję na nim różne produkty, robię porównania itp. W weekend będę rozdawać bony do H&M ;)

Niestety jednak lekarz stwierdził, że bez SOR'u się nie obejdzie. Czekamy tu już od półtorej godziny :/

reklama
Do góry