Malina a powiedz mi druga cesarka dlaczego? Bo mialas pierwsza cesarke?
Chce rozpoznac sie w temacie, bo ja jestem po CC i zastanawiam sie czy mam wybor?
.
ja miałam pierwszą cesarkę - młoda miała ułożenie miednicowe, ale podczas porodu skurcze musiałam przejśc normalnie aż do pełnego rozwarcia i tłumaczyli mi to wtedy tym, że "męczą mnie " po to, abym kolejne mogła urodzić siłami natury....
@kolorowaMama - zdjęcie super, a córunia prześłiczna :*
ja dzisiaj spałam koszmarnie- ten sam koszmar atakował mnie po każdym przebudzeniu! No i wstawałam do otoalety 2 x w nocy, a tu gdzie jesteśmy śpimy na poddaszu, a kibelek jest 2 piętra niżej .... potem powrót na górę do sypialni. Jak zobaczyłam rano temperaturę, to się już nie dziwiłam,że po ostatnim siusianiu zasnęłam w polarze- termometr wskazywał 15 st.
Teraz Was nadrabiam i zaraz pójdę szykować pyszne śniadanko dla mojego kochanego mężusia, na któego przez ostatnie dni trochę warczę....
Hej dziewczynki
@Anula0000 Postanowiłam ze do przyjścia malucha na świat posprzatam i oczyszcze z niepotrzebnych rzeczy szafy wszystkie - zaczęłam od pokoju synka
A tak to u mnie nic sie nie dzieje. Dzis 16 tc - ruchów na razie nie czuje, jedyne co to moje piersi ciagle rosną i rosną i rosną! Szok po prostu jakie mam juz giganty
Trzymajcie sie ciepło moje kochane
no to brawo Ty- takie postanowienie... Sama myśl mnie przeraża jak myślę o takim wielkim sprzątaniu- bo ja chomik jestem
Moja siostra tak ma, że nie żal jej zbędnych rzeczy i ona ma ład i porządek, a ja choćbym się starała jak nie wiem co, to i tak graciarnia na maxa.... Co do biustu, to ja chyba na razie bez zmian w stosunku do tego, co przybrały moje piersi w pierwszych dwóch miesiącach ciąży.... Są mega gigantami, a ja cały czas się zastanawiam nad biustonoszem do karmienia... Skąd dla zarąbiscie biuściastej kobiety taki wziąć....
a jutro idziemy do doktorka na usg
) Mój mąż pierwszy raz zobaczy Młodego
Bo u nas na prenatalnych nie pozwalają wchodzić ""sama pacjentka" krzyczą na facetów....