reklama
maryqska
Fanka BB :)
maj M tez na wyjezdzie wraca we wtorek ( nie ma go dponad tydzien), ale zawsze sie martwie, rok temu mial powazny wypadek w pracy, cudem przezyl i chodzi, i za kazdym razem sie martwie, zeby wrocil bezpiecznie z wyjazdu, choc sie klocimy itd., nie wyobrazam sobie zycia bez niego
Idealka
Czekamy na kontrakt. Moze sie zdarzyc, ze bedzie np. dopiero w pazdzierniku. Tak czy inaczej wypelnie papiery na mieszkanie wojskowe, a najwyzej do tego czasu przebiedujemy na jakims wynajetym.
Jak sie urodzi dzidzius to bedziemy sie ubiegac o 4 pokoje. Teraz mamy w zasadzie tylko jeden mieszkalny,a drugi mi sluzy jako taki pierdolnik (trzymam tam w pudlach wszystkie ciuchy, zabawki, graty). Poza tym ani tego mieszkania nie lubie, ani miasta a sasiedztwo fatalne. Chcialabym juz osiasc gdzies wzglednie na stale i najlepiej aby bylo daleko od tesciow.
Moj maluch dzikuje tak, ze czasem mnie budzi. Ale lozysko mam na tylnej scianie jak poprzednio i nie mam blizn czy zrostow wiec mi latwiej wyczuc. Gdyby nie te ruchy i wiekszy brzuch to bym nie nie czula ze w ciazy jestem.
Bardzo chce te cieple dni. Chcialam jechac nad morze na moje i synka urodziny.
Czekamy na kontrakt. Moze sie zdarzyc, ze bedzie np. dopiero w pazdzierniku. Tak czy inaczej wypelnie papiery na mieszkanie wojskowe, a najwyzej do tego czasu przebiedujemy na jakims wynajetym.
Jak sie urodzi dzidzius to bedziemy sie ubiegac o 4 pokoje. Teraz mamy w zasadzie tylko jeden mieszkalny,a drugi mi sluzy jako taki pierdolnik (trzymam tam w pudlach wszystkie ciuchy, zabawki, graty). Poza tym ani tego mieszkania nie lubie, ani miasta a sasiedztwo fatalne. Chcialabym juz osiasc gdzies wzglednie na stale i najlepiej aby bylo daleko od tesciow.
Moj maluch dzikuje tak, ze czasem mnie budzi. Ale lozysko mam na tylnej scianie jak poprzednio i nie mam blizn czy zrostow wiec mi latwiej wyczuc. Gdyby nie te ruchy i wiekszy brzuch to bym nie nie czula ze w ciazy jestem.
Bardzo chce te cieple dni. Chcialam jechac nad morze na moje i synka urodziny.
Anula0000
Fanka BB :)
@maryqska hehe, pewnie ta negatywna to niechcacy...ja czasem jak chce zrobic lapke w gore to mi sie wcisnie w dol, ale od razu cofam wtedy taka ocene i poprawiam sie... Tak to juz jest jak sie pisze z telefonu...Dziewczyny, odpisuje od Was z kompa, przewaznie z telefonu, ale rzucilo mi sie cos takiego w oczy, oceny i mam jakas negatywna, nawet nie wiem za co???ktorej tu podpadlam??? heeee??? przyznac sie
reklama
Maryqska
Jak wejdziesz w swoj profil, to mozesz sprawdzic kto Ci dac negatywa. Moze ktos przypadkiem i nie zauwazyl. Mi sie czasem palec omsknie i zamiast w gore kciuka klikam w dol, ale cofam.
Albo jakis internetowy troll.
W sumie ja i tak tych ocen, medali itd nie ogarniam
Jak wejdziesz w swoj profil, to mozesz sprawdzic kto Ci dac negatywa. Moze ktos przypadkiem i nie zauwazyl. Mi sie czasem palec omsknie i zamiast w gore kciuka klikam w dol, ale cofam.
Albo jakis internetowy troll.
W sumie ja i tak tych ocen, medali itd nie ogarniam