reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
ja dzis zdalam sobie sprawe, ze od dwoch dni nie mam mdlosci, ani nie wymiotuje, szok

i tez chcialabym poczuc ruchy, uspokoiloby mnie to, choc widze, ze Mamy bedace w podobnym czasie jak ja, tez jeszcze ruchow nie czuja,

a co do ciuchow, to ja juz nosze spodnie ciazowe do pracy, jest mi duzo wygodniej, nic nie uciska, a dzis sie polozylam i tak mi sie majtki rolowaly pod brzuchem, ze sie wkurzylam i zalozylam majtk ciazowe,

maj M tez na wyjezdzie wraca we wtorek ( nie ma go dponad tydzien), ale zawsze sie martwie, rok temu mial powazny wypadek w pracy, cudem przezyl i chodzi, i za kazdym razem sie martwie, zeby wrocil bezpiecznie z wyjazdu, choc sie klocimy itd., nie wyobrazam sobie zycia bez niego

Dziewczyny, odpisuje od Was z kompa, przewaznie z telefonu, ale rzucilo mi sie cos takiego w oczy, oceny i mam jakas negatywna, nawet nie wiem za co???ktorej tu podpadlam??? heeee??? przyznac sie

Idealka
Czekamy na kontrakt. Moze sie zdarzyc, ze bedzie np. dopiero w pazdzierniku. Tak czy inaczej wypelnie papiery na mieszkanie wojskowe, a najwyzej do tego czasu przebiedujemy na jakims wynajetym.
Jak sie urodzi dzidzius to bedziemy sie ubiegac o 4 pokoje. Teraz mamy w zasadzie tylko jeden mieszkalny,a drugi mi sluzy jako taki pierdolnik (trzymam tam w pudlach wszystkie ciuchy, zabawki, graty). Poza tym ani tego mieszkania nie lubie, ani miasta a sasiedztwo fatalne. Chcialabym juz osiasc gdzies wzglednie na stale i najlepiej aby bylo daleko od tesciow.

Moj maluch dzikuje tak, ze czasem mnie budzi. Ale lozysko mam na tylnej scianie jak poprzednio i nie mam blizn czy zrostow wiec mi latwiej wyczuc. Gdyby nie te ruchy i wiekszy brzuch to bym nie nie czula ze w ciazy jestem.

Bardzo chce te cieple dni. Chcialam jechac nad morze na moje i synka urodziny.

Dziewczyny, odpisuje od Was z kompa, przewaznie z telefonu, ale rzucilo mi sie cos takiego w oczy, oceny i mam jakas negatywna, nawet nie wiem za co???ktorej tu podpadlam??? heeee??? przyznac sie
@maryqska hehe, pewnie ta negatywna to niechcacy...ja czasem jak chce zrobic lapke w gore to mi sie wcisnie w dol, ale od razu cofam wtedy taka ocene i poprawiam sie... Tak to juz jest jak sie pisze z telefonu...

reklama
Maryqska
Jak wejdziesz w swoj profil, to mozesz sprawdzic kto Ci dac negatywa. Moze ktos przypadkiem i nie zauwazyl. Mi sie czasem palec omsknie i zamiast w gore kciuka klikam w dol, ale cofam.
Albo jakis internetowy troll.
W sumie ja i tak tych ocen, medali itd nie ogarniam :)

Do góry