reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

dziewczyny ktore chustonosza?? ja myslalam, ze teraz przy drugim zakupie, ale jestem totalnie nie zorientowana, wiem, ze najlepiej uzywana, dolaczylam do grupy na fb, - chusty - i zaczne czytac, Julke nosilam w manduce, jak juz siedziala, ale teraz to jak jest drugie to bedzie mi moze latwiej??

i tez bede jakos zamawiac w pl,

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ktore hustonosza?? ja myslalam, ze teraz przy drugim zakupie, ale jestem totalnie nie zorientowana, wiem, ze najlepiej uzywana, dolaczylam do grupy na fb, - chusty - i zaczne czytac, Julke nosilam w manduce, jak juz siedziala, ale teraz to jak jest drugie to bedzie mi moze latwiej??

i tez bede jakos zamawiac w pl,
ja chustuje. mogę coś doradzić jak coś to pytaj ;)
1469424058686.jpg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469424058686.jpg
    1469424058686.jpg
    145 KB · Wyświetleń: 277
Ja tez sie przymierzam do chusty. Troche na ten temat pisalysmy w watku "wyprawka" ale Martyna bedziemy wdzieczne za porady,bo wychodzi na to, zemy zielone dosc.
Ponoc najlepsze sa dla laikow chusty skosno krzyzowe w pasy (bo najlatwiej zebrac) i fajne sa fimry lennyLamb i littleFrog (w sensie cenowym) ale bardzo chetnie zapoznam sie z Twoja opinia:)

Martyna ale cudnie wyglądacie
Ja w temacie chust jestem "zielona" wiem, ze najlepiej jakby była juz "złamana" i pierwsza elastyczna?? Musze doczytać
Zastanawiam sie czy przyda mi sie jak urodzę w styczniu bo nie bedziemy tak wychodzić ewentualnie wózek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

najlepsza jest skośno krzyżowa w paski.ja na zdjęciu mam nati baby dałam za nią 150zl na olx akurat super trafilam bo miękka.najlepsza używana. fajne są te na fb na grupie sprzedażowej.elastczna uważam jest beznadziejna szybko dziecko wyrasta i ciężko się wiąże zwłaszcza początkującej osobie.lepiej uczyć się na tkanek. u nas chusta sie sprawdziła w czasie kolek wcale nie na spacerze tylko w domu.syn nie chciał spac tylko przy mnie chciał być więc zawijalam go i wtedy zasypial .później przyszły upały i już nie motalam go.wiec u nas najlepsza była na 3pierwsze miesiące później jak usiadl kupiłam nosidło ergo.

Nie nam tu koleżanek a z pracy z ludźmi nie chce jak jestem na l4. Mam tylko jedna koleżankę ale ona ciagle w pracy albo na wyjezdzie. No i dupa
Ty jestes z Wawy? A z ktorej dzielnicy? Jak Ci sie nudzi zawsze mozemy sie spotkac i pogadac. Ja siedze w domu z synem. Wiec mam duzo czasu. Generalnie nic przy nim zrobic nie moge, co bym chciala. Teraz glownie siedzimy na dworzu. W pierwszej ciazy bylo troche lepiej mialam cale dnie dla siebie na spokojnie wszystko planowalam i duzo czytalam. A teraz ? Worki z ciuchami dalej stoja...
Dzis duszno od rana. Juz jestem zmeczona. Chyba wieczora nie dozyje. Juz kawe wypilam glowa mnie boli. Dziecko mnie nerwowo wykonczy.

co do chust to ja z kolei polecam elastyczne na poczatek. o wiele latwiej bylo mi je dobrze I mocno zawiazac niz tkane jak bylam sama. jak byl maz, to bez problem zawiazywal mi mocno tkana. ale to pewnie kwestia wprawy.
jakos bardzo duzo tej chusty nie uzywalam, ale teraz moze sie bardziej przydac przy drugim dziecku wiec musze sobie odswiezyc tajniki wiazania. przy pierwszym nawet bylam na warsztatach, bo wazne jest zeby dobrze wiazac, inaczej mozna zrobic dziecku krzywde.

ja juz od 6 dzis na nogach bo jeszcze przed praca robilam badania.
oby do wieczora!

Cześć dziewczyna. Zapowiada się upalny dzień szkoda ze w weekend słońce mnie ominęło i było zaledwie 20 stopni.
Ja też już od rana na nogach. Zrobiłam sernik na zimno przy czym galaretka wstawiłem żałować o 2 w nocy żeby na rano stezala. Teraz szykuje cukinie faszerowane na obiad i czekam na gości. Dziś mama z ciotka jutro moje koleżanki z dziećmi z którymi nie widziałam się sto lat a znamy się od dziecka podwórka.
Zatem nadrabie wasze pisanie wieczorem. Co do wyprawek ja nie kupiłam jeszcze nic. Zacznę działać w październiku. Czesc rzeczy dostanę i odkupie od kolezanek.wrzesień pociągnie mnie i tak po kieszeni bo starsza ka do szkoły wyprawiam. Miłego dnia dziewczyny

Dzień dobry :) ja się strasznie stresuję dzisiejszą wizytą, nie spałam prawie całą noc :/ proszę trzymajcie kciuki, żeby z maleństwem było wszystko w porządku. Wizyta o 17. Nie wiem jak ja wytrwam do tego czasu :/

reklama
Witam

Ale poszla produkcja;)
My wczoraj nad jeziorkiem siedzielismy;)

Ja troche rzeczy po corce sprzedalam wiec troche bedzie do kupienie, tym bardziej jak sie okaze ze bedzie chlopiec.
Ja zaczne zakupy gdzies po 20tc, po malu co by kieszeni tak nie obciazyc:)

Truskaweczka kochana zaciskam kciuki za wizyte&&&&&
Rozumiem twoj strach...szkoda ze tak pozno ta wizyta....bo musisz przetrwac caly dzien prawie!

Ehhh ja tez siedze jak na szpilkach, dzis mam poznac wyniki Pappy i nieukrywam ze stres jest...ehhhh

Do góry