reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Marcje ja uwielbiam imię Zoja tylko ze kiedyś zajmowałam się psem o tym imieniu i jakoś tak wszystkim się z psem ono kojarzy ;) za to u nas miał być Gustaw wręcz mój M mówił że chce syna bo musi być Gustaw a wczoraj ze jednak nie... dodam że mój M ma typowo polskie nazwisko Krowicki więc imię też musi być polskobrzmiace ;) zawsze chciałam córkę Róża ale nie wiem czy kwiatek do krowy pasuje ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam imię Róża. Przez pewien czas Moja Oliwka miała być Róża, albo Patrycja, ale została ustalone Oliwia Gabriela tydzień przed porodem.

reklama
A u nas wlasnje synek Julian :-) I tez oczywiscie sprzeciw tesciowej, bo ona woli alan albo natan. Ja tak shear wole polskie, a.najleppiej staropolskie imiona.wiec juz.julian jest ustepstwem :-) wybieral maz, tak zeby poczul bliskosc z dzieckiem wieksza, jaa.czuje ruchy I juz kocham, niezaleznje od imienia a dlaa niego to wielkie wyrozniebiee

Znajonym sie niedawno urodzil Natan. Biorac pod uwage ze nazywaja sie Czubek, to biedny maly bedzie mial przekichane.
W szkole mialam Nathana, natan- szatan go przezywali i czesto plakal. To akurat mi utkwilo w pamieci.

Pierwszy synek mial byc Helenka, jest Maksiem i teraz mowi ze takie imie zostalo wybrane dla siostry jeszcze w czasach prehistorycznych :) Za to moj maz nie chce juz tak nazwac corki, bo jego poligon nazywa sie Helenka.

Nienawidzę słońca odkąd jestem w ciąży[emoji40] u nas w UK dzis 32 stopnie (46 w słońcu pokazuje!) a ja umieram[emoji40][emoji40][emoji40]

Ale ja sie dzis zle czuje. Chetnie bym przelezala caly dzien,ale musze sie dzieckiem zajac. Nawet ciezko mi wysiedziec na tej ławce na placu zabaw. Az tak gorąco nie jest w Wawie zeby byla wina upalow. Oby jutro bylo lepiej, bo zejde z tego swiata.

reklama
Shaer a musisz ich gościć na noc
Udaj głupia ze nic nie wiedziałaś do Ciebie nie pisali
Ja mam Teścia teraz naprawde nie wchodzi w drogę nie wtrąca sie nie odzywa i zajmie dzieckiem ja mam rożne godz pracy wiec nie zawsze z Mężem sie uda nam wymienić

Ja jutro mowię szefowi o ciazy

Do góry