reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

kolorowa dobrze ze zrobilas badania I juz wiadomo co to. daj znac jak po wizycie w szpitalu. nie znam sie na tym kompletnie ale to sie leczy chyba antybiotykiem jakim, tak?
MartynaM u mnie tydzien temu jeszcze sie nie dowiedzialam plci na usg, ale za tyd znowu ide I moze wtedy bedzie juz wiadomo. mysle ze niektorym lekarzom ciezko jest na tym etapie ocenic a co dopiero nam, laikom ;)

reklama
Hej bardzo mi przykro z powodu utraty maluszka nie wiem co czujesz bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji ale mam nadzieję że ból po utracie szybko minie...

Kolorowamama bakteriee-coli najłatwiej zarazić się przez zakazona wodę , zgłosiła bym próbkę wody do sanepidu, po za tym ja też od razu jak mnie coś nie pokoi to w necie szperam... nam nadzieję że będzie ok.

A u mnie wizyta dopiero w piątek ale nie nastawiam się ze poznam od razu płeć w 1 ciąży dopiero w 5 miesiącu się dowiedziałam. Dzisiaj czeka mnie wizyta u dentysty bo ulamalam jjedynke miałam już robiona na gwint i znowu padła , chyba będę się musiała zdecydować na koronkę ale wywalić kasy będzie trzeba, a co do objawów ciąży ciągle mnie męczą mdłości szczególnie rano...

Jadę wlasnie do szpitala, nie wiem gdzie ja sie tego nabawiłam :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przechodzilam e.coli.....po antybiotyku przeszlo. Dobrze ze szybko sie tym zajelas bo ja myslallam ze przejdzie I doprowadzilam sie do takich boli ze bez przeciwbolowych silnych nie dawalam.rady. trzymam.kciuki......mi chyba po tygodniu brania antybiotykow przeszlo

Truskaweczka no to postaraj sie wstawac wolniej, synek minutke poczeka na mame:-)

Kolorowa no masz, ze Ci sie same chlopy w pracy trafili:p

Bridget nie no watek nam sie mam nadzieje w styczniu nie skonczy to jeszcze dlugo bedzie o czym gadac:)) super, to udanych wakacji i oby podroz nie byla uciazliwa:tak:

Ja mam wozki po synku zestaw X lander X move 3 w 1 i mala spacerowke Espiro Magic, oba szarem uniwersalne to chyba nie bede zmieniac, jedynie jakas dostawke dla mlodego dokupie:)

Askl25 mnie tez tylko nieznajomosc plci powstrzymuje przed ubrankowymi zakupami:D bo nie chce kupowac uniwersalnych, bo takich mam troche po synku:) no to was czeka remoncik:)

HappyBabyMama ja wlasnie musze miec duzo ludzi, w okol musi sie cos dziac:D

Czoperka na tym etapie to sie pewnie z dnia na dzien zaczna u nas brzuszki uwidaczniac:) super, ze nie bede sama walczaca z budowa domu, a macie juz wybrany projekt? My jutro idziemy w koncu podpisac akt notarialny dzialki, bo ciagnelo sie to juz od kwietnia cala papierologia..

Ankamaz spokojnie, maluszki sa jeszcze dobrze chronione:-)

Maryqska oby szybko sie udalo pogodzic z Mezem.

MartynaM witaj! ja nie widze zdjecia na tel:( pochwal sie co tam widac:)

Kolorowa nie czytaj tylko myk do lekarza!! Bedzie dobrze, na pewno cos na to poradza.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Kolorowa będzie dobrze ja tez naczytałam się w necie a pozniej było całkiem inaczej ! ..
Do lekarza i czekac na to co powie ..:* Trzymaj się :*

Witam wszystkie nowe dziewczyny :) Kurde dużo sie już nas tu zrobiło :)

Mnie też ostatnio kopnął syn od mojego M na meczu to sie tak strasznie wydarłam że pozniej mi głupio bylo ..
nic sie nie stało i powłoki sa na tyle grube a dzieciatko male ze to nie dosięga .. to mnie na prenetalnym ostatnio mocniej naciskal

Ja ostatnio zaczełam oglądać wózki ale szczerze zadne mi sie nie podobaja i nie wiem .. wgl mamy inny gust z facetem i on twierdzi inaczej a ja inaczej :) Ja wgl chiałam jak sie dowiem płci to dokładny kolor np. chłopiec niebieski a jak dziewczynka to różowy z szarym :) Ale M stwierdzil ze jak bd dziewczynka a wozek bd rozowy to on z domu nie wyjdzie :( och meska duma

Hej dziewczyny:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i piszcie zaraz po:happy:
Witam nowe mamusie.
Kamila ja mam toxo, biorę 3x1 rovamecyne i wszystko jest ok. Tez jak czytałam to załamka wiec dałam sobie spokój i jestem dobrej myśli.
Miłego dnia:D
Hej. A w jakim czasie załapałas toxo? Mi wyszło w badaniach że w ostatnich 3 miesiącach. Czy będziesz robić jakieś dodatkowe badania czy płód się zaraził? Ja panikę bo mój lekarz mało mówi a to co sama próbuje doczytac trochę mnie przeraża....

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Truskaweczka -mi też się kręci w głowie jak za szybko wstanę, wydaje mi się że za mało pije jak na takie upały [emoji53]

KolorowaMama to słaba sytuacja z pracą.[emoji52] daj znać co powiedział lekarz. Trzymam kciuki

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej styczniowczeki! Kilka dni mnie nie było a tu prawie 40 stron do nadrobienia. Później was poczytam na lekturę przed snem :happy2:
A tak szybko co u mnie... Tak jak pisałam w poprzednim tygodniu koleżanka na urlopie więc mam dużo pracy i mniej wolnego czasu. Ale jeszcze tylko 4 dni. W sobotę byliśmy na weselu. Córka wytrzymała do 1 w nocy więc trochę się pobawilismy :laugh2: i najważniejsze...dzisiaj miałam badania prenatalne i wszystko pięknie i ksiazkowo :-) :) dzidzia się wkurzała jak pani doktor uciskala glowica usg i były niezłe kopy w obronie :p wyniki testu papa za tydzień​

reklama
Do góry