maryqska
Fanka BB :)
W piątek byłam u okulisty, przy okazji moj gin chciał wiedziec czy mogę rodzic naturalnie czy cc, okulista powiedział, ze nie ma żadnych przeciwwskazań do porodu SN czy cc;
@iryski z badaniem tak tu jest nie wiem czemu, ze robią tak późno
Nazywa się to na pl "skanowanie cukrzycy ciążowej" wiec nie nawet to nie jest tak jak w pl ze badanie glukozy No widziałam tez na kartce taki sam test; Ja muszę chyba wypić 50 gr glukozy i po godzinie badanie krwi; No cóż tak to wyglada;
A ja od początku nawet nie miałam badania ginekologicznego, a miałam mieć, brak słów
Nie wiem ile moje dziecko wazy
Qwa nie wiem nic
Mówię tylko jest dobrze
@malwi86 nie wiem jakie usg mam mieć
Mam na skierowaniu po 28 tyg., wiem tylko, ze nie muszę już pic 1.5 l wody a zjeść porządny posiłek - dla mnie to nie problem
U nas tez tok macierzyńskiego ale płaca około 40% z wypłaty, ale tez nie więcej niż dana kwota;
Wiec jak ktoś sporo zarabia to wiem ze szybko ludzie wracają do pracy;
@aniay współczuje znowu wszow, jakaś masakra, no i szok jak na porządku dziennym,
@apap dobre wieści a co do przekręcania to jeszcze tysiąc razy zmieni położenie;
@aniay Waw ale musiało buc dziwne/cudne odczucie takie obracanie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@iryski z badaniem tak tu jest nie wiem czemu, ze robią tak późno
Nazywa się to na pl "skanowanie cukrzycy ciążowej" wiec nie nawet to nie jest tak jak w pl ze badanie glukozy No widziałam tez na kartce taki sam test; Ja muszę chyba wypić 50 gr glukozy i po godzinie badanie krwi; No cóż tak to wyglada;
A ja od początku nawet nie miałam badania ginekologicznego, a miałam mieć, brak słów
Nie wiem ile moje dziecko wazy
Qwa nie wiem nic
Mówię tylko jest dobrze
@malwi86 nie wiem jakie usg mam mieć
Mam na skierowaniu po 28 tyg., wiem tylko, ze nie muszę już pic 1.5 l wody a zjeść porządny posiłek - dla mnie to nie problem
U nas tez tok macierzyńskiego ale płaca około 40% z wypłaty, ale tez nie więcej niż dana kwota;
Wiec jak ktoś sporo zarabia to wiem ze szybko ludzie wracają do pracy;
@aniay współczuje znowu wszow, jakaś masakra, no i szok jak na porządku dziennym,
@apap dobre wieści a co do przekręcania to jeszcze tysiąc razy zmieni położenie;
@aniay Waw ale musiało buc dziwne/cudne odczucie takie obracanie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom