reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej!

Ale produkcja od rana :)

@olivka85 fajnie, że warsztaty Ci się podobały, bo ja właśnie też się wybieram u nas, ale dopiero za miesiąc ;)

Dziewczyny z tą glukozą to faktycznie chyba jest tak, że się coś zmieniło w tym temacie i teraz są 3 kłucia, bo jak byłam poprzednio w ciąży to standardem były 2, a teraz każda jak leci ma 3 :/ No niefajnie, ale jak mus to mus…Mnie też to czeka jeszcze.

Co do dnia chłopaka to ja mam z tym zawsze problem, bo 10.03 jest jeszcze dzień meżczyzny i jakos mi bardziej pasuje, że chłopcy teraz - np synek, a z mężem w marcu, ale nie wiem do końca jak to jest.

A co do skracających się szyjek to jakaś plaga normalnie! Jak Was czytam to co chwilę któraś ma z tym problem :/ Aż zaczęłam się sama bać jak to u mnie będzie a gin za niecały tydzień…Oby było ok!

Miłego dnia dziewuszki! Ja właśnie na moment wpadłam do pracy, ale później mam pazurki więc chwila dla mnie ;)

reklama
Kochane ja na szybko...dzis dzien byl pelen wrazen i tez niekonievznie tych dobrych...

Wiec na wizycie super! Szyjka sie trzyma! Wiec wizyta za 3 tyg. Synus zdrowiotki;)

Ale po wizycie mialam nieprzyjemna sytuacje:/ mialam kolizje:/ na szczescie nikomu sie nic nie stalo! Ale bardzo emocjonalnie do tego podeszlam...ehhh no nic troche pociagnie naprawa...tescia auto gorzej wyglada..

Ide poczytac co u Was dzis sie dzialo;)
Nie przyjemna sytuacja ale najważniejsze ze mu Ci sie nie stalo i że z dzidziusiem wszystko dobrze:)

Kamisia trzymam kciuki.
Oliwka a co takiego o tych fotelikach mówił? Pewnie zeby nie kupować używanych. Ja to wlasnie patrzę na bezpieczeństwo fotelika przede wszystkim. Same widzimy ile stłuczek sie przydarza a dla maluszka to moze byc poważna stłuczka. Wszyscy trąbią o bezpieczeństwie a ostatnio usłyszałam od jednej dziewczyny ze o a zgarnęła super fotelik ze śmietnika bo ktos wystawił całkiem dobry. No dreszcze mnie przeszły to tyle sie o tym mowi zeby nie używany bo nie wiadomo czy nie brał udziału w kolizji, ze po stłuczce nawet drobnej powinien producent dać nowy fotelik- a ona sobie wyrzucony przez kogoś zgarnęła i zadowolona :)

O uzywanych tez o tym wspominal. Mowil, zeby patrzec z czego jest zrobiony taki fotelik. A te od zestawow 3w1 z wozkami, nie maja zadnych atestow i sa dopuszczone tylko do sprzedazy a nie zapewniaja bezpieczenstwa. Warto wybierac foteliki z min 3 gwiazdkami. Za granica jest tak ze sluzby maja obowiazek przeciac szelki w foteliku, jeseli miala miejsce kolizja. Mowil ze wbrew pozorom najbezpieczniejsze miejsce na forelik jest po srodku na tylnej kanapie jesli tylko sa tam cale pasy a nie ten biodrowy. Najlepsze miejsce dla rodzica jest z przodu poniewaz jezdzac z tylu w trakcie kolizji rodzic moze uszkodzic dziecko. No temat rzeka, ludzie duzo pytan mieli. Warto sobie poczytac w necie

reklama
Do góry