reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

moni śliczny skarbek :)

a ja dziś zrobiłam napad na biedronkę :p chciałam obowiązkowo kupić ręcznik z puchatkiem, w jednej nie było i mąż do mnie weź z kotem pojechaliśmy do drugiej tam grzebałam - mój nie ma innych tylko te same co w tamtej ... a ja na koniec dogrzebałam i mam co chciałam :-D
IMG_20150818_193825.jpg

Załączniki

• IMG_20150818_193825.jpg
    IMG_20150818_193825.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
innabajka - super wybór :) Jak się prowadzi? jak amortyzacja :D :>?? Wczoraj była na olx mutsy igo cały komplet 3 w 1 z dodatkami za 900 zł tylko brakowało jakiegos przycisku i koła trzeba było podpompowac, no i był beżowy a chce ciemny, zeby nie to to bym wzięła ale po kilku godzinach namysłu ktos go sprzątnął i tak :D

Prowadzi sie super, co do amortyzacji to zycie pokaze ale kola ma duze wiec spoko :)
Gondole widzialam w wawie za 199zl do negocjacji wiec luzik heheh :D jaki maz dumny ze wyczail i zalicytowal.

Kurcze mutsy Igo za 900zl podejzane :p

no aż podejrzane :D bałam się hehe a jeszcze ogladałam x pulse ale całe komplety używane są za 1500-1800 zł a nowy na allegro jest za 1999 więc nie wiem juz co lepsze hehe moze jeszcze trafie na jakąs okazje, ale cholerka trzymają cenę :(

Innabajka kontaktowałaś się z lekarzem ws tego wymazu?

Ja mam wyniki z krwi w miarę ok. Hemoglobina mi spadła trochę poniżej normy. Norma jest od 12, ja mam 11,4. Poza tym ok. Mocz też ok. Bakterie wyszły nieliczne. Cieszę się, bo wcześniej miałam ich trochę.

reklama
Do góry