reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

U nas mówią, że Celinka do taty podobna. Ale jak patrze na swoje zdjecia jak byłam w jej wieku, to wygladamy jak bliźniaczki:-D. Zeskanuje i wstawie:-), dla porównania.
Chciałam w stawić kilka fotek ale za niski sygnał przekazu mam:wściekła/y:

reklama
U nas w nocy byłą straszna burza......ja tam sie nie boję.....ale w nocy to miałam stracha......błyskało i grzmiało przez ponad 2 godziny....ale tak grzmiałoe że aż szyby mi sie trzęsły w oknach..................po drodze do sklepu widizałm pare połamanych drzew

jeny dziewczyny nie mam czasu totalnie zeby do Was zaglądac, niby w domu siedzę bo pogoda paskudna, ale ciągle jest coś do zrobienia... nic nie czytalam, przyznaję bez bicia, przekazuję w skrócie co u nas:
jutro S wraca z morza i w poniedziałek się przeprowadzamy!! :-D:-D będziemy mieszkać u teścia kobiety (mieszkają razem a jej mieszkanie piste stoi), niedaleko ode mnie więc w razie czego malą do mamy łatwo podrzucić, no i jakieś 3minuty do morza!!!! mieszkanie jest bardzo ładne, 2pokoje, dwa minusy - trzecie piętro (nie wiem jak wózek wtacham jak S w pracy będzie), i brak internetu - przynajmniej na początku!! ale najważniejsze że będziemy sami, jeszcze nie na swoim, ale to już zawsze coś!!

witamy:tak::-D:-D:-D
na wstępie najlepsze zyczonka dla
Martynki, Wiktorka i mojego syneczka Kacperka z okazji wczorajszej 7 miesięcznicy:-D:-D

u na tez burzowo i to bardzo było:baffled: ale ja tam się nie boję
ale dlaczego tak parno, normalnie człowiek cały mikry była a dziecka było mi tym bardziej szkoda

Mili tak przykro gdy słyszy lub czyta się takie historie:-:)-(
Mili a czemu czekacie na teściów co do przeprowadzki??? może nie doczytałam:sorry2:

ząbki widac nie ma to tamto, i stoi cudnie ale jaki on szczuplutki:sorry2:
Esti pokaż nam nie w okularach, wtedy może się dopatrzymy podobieństwa, coś musi mieć z ciebie:confused::confused:

ach, no właśnie, zapomniałabym!!
zalegle sto lat dla chłopaków od cioci i Martynki!! my zaraz jedziemy po prezent dla małej z okazji 7.miesięcy :-D i za to ze mama tak ladnie mówi :-D jeszcze nie mam pomysłu ale na pewno coś wymyślę

czesc
jestem ....................... mam nadzieje ze juz teraz bede z wami
Gabi łazi po raku jak stara wstaje wszedzie gdzie tylko moze KATASTROFA
zabki sztuk 2 smieje sie ciagle jest bardzo rozmówna wrzucam zdjatka
DSC04149.jpg

DSC04295.jpg

czesc kobietki kochane moje :-) nie mam jak do was zagladac bo nadal jestem u rodzicow i do jutra zostajemy maly zaczyna sam siedziec chwile bo chwile ale siedzi co mnie zaczyna bbbaaaaardzo cieszyc hehe :-)

Wikus bardzo dziekuje za zyczenia i sklada zaleg le wczorajszym 7 miesieczniakom :-) buuuuuuzi :-*

Esti sliczna jestes i nie boj sie olis jeszcze bedzie podobny do ciebie, u mnie niektorzy twierdza ze wiki sie zmienia i zaczyna byc podobny do mnie (nadal mam nadzieje ze tak kiedys bedzie)

u nas nadal tylko 1 zabek ale ida i ida maly nawet spokojny jest w nocy a w dzien super bo ma przy sobie 2 ciotki ktore go co chwile czyms zaskakuja :-)

u nas po przedwczorajszej burzy masakra nasze auto ma rozwalona szybe cala potrzaskana od tego cholernego gradu, wogole co 2 auto rozwalone na osiedlu jest !!!! myslalam ze to juz koniec swiata wczoraj a dzisiaj znowu pada i pada !!!! wrrrr .... cos okropnego poprostu !!!!

nie doczytalam za duzo ale nie mam jak .... wiec zycze wczystkim wszystkiego naj naj i tych zabkow i kolejnych osiagniec, moze zajze jeszcze dzisiaj do was kobietki.

reklama
Do góry