reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wpadłam tu na chwilkę zerknąć o czym piszecie, a tu proszę -jakie pustki. jedziemy jutro w pierwszą dłuższą podróż z Majką(ok 300km) i troszkę sie przejmuje jak to będzie.

Czesc mamuski!!!
U nas super ,tylko dzis troche burzowo. Szykujemy sie na weselicho:-):-):-)
Maksio ma trzeciego zębala,dolną dwójkę:tak: Buziam Was wszystkie mocno!!!!!!!!!

hejka
my mielismy tez jutro do Karpacza jechac ale chyba nici z tego bo od rana u nas leje i jutro tez ma padac:crazy:
Wszystkiego najlepszego dla Wiktorka i gratuluje kolejnych zabkow.
Ja dzisiaj przybita jestem bo kolezanka u ktorej bylam nie dawno co pokazywalam zdjecia Natalki i Oli to mi napisala zebym zadzwonila do niej no i mialam takie glupie uczucie ze cos nie tak no i sie nie pomylilam bo powiedziala ze jej maz nie zyje:no: pare dni po mojej wizycie jej maz mial wypadek w kopalni , jest mi tak strasznie smutno bo ta mala kochana istotka juz nigdy nie zobaczy swojego tatusia:-(
Esterka Olis fajniusi i ty tez ladnie wygladasz

reklama
Do góry