reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
czesc dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie Ostatnio zaczęłam Was podczytywać i coraz częściej miałam ochotę coś odpisac ale po takim czasie ciężko jest się wkręcić Do końca wakacji jesteśmy jeszcze w Polsce i koło września wracamy do Holandii Alunia zdrowo rośnie i według mnie jest duża ale patrzac na wasze maluchy w normie tj ok 7kg Pewnie dlatego mam takie wrażenie bo synek 7kg wazył jak miał 7msc Wciąz jestesmy tylko na cycusiu W nocy mała budzi się koło 2 i 5 i spi do 6.30 (zasypia ok 20)
to na razie tyle o nas postaram się znowu wkręcić (jak się uda:zawstydzona/y:)
postaram się wklic parę zdjęc tylko dojdę do tego jak Wy to robicie (może mała podpowiedz:tak:)

1. Alunia
2. Alunia chrzciny
3. Piotruś i Ala
4. Ala

Załączniki

• DSC05212 [640x480].JPG
    DSC05212 [640x480].JPG
    24 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC09273 [640x480].JPG
    DSC09273 [640x480].JPG
    31,7 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC09489 [640x480].JPG
    DSC09489 [640x480].JPG
    40,7 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC09363 [640x480].JPG
    DSC09363 [640x480].JPG
    46,4 KB · Wyświetleń: 27
no pewnie , ze Pamiętamy:tak::tak::tak::tak:
Alunia cudo i jak na moje skromne oko to cała ty, piękna panna ci rośnie:tak::tak::-D:-D:-D:-D,
no i piękne imie wybrałaś
a Piotruś jaki duży chłopiec :-))))

a my na dzień tatusia taki wierszyk zadeklamujemy
Drogi tatusiu - najlepszy na świecie,
który mnie kochasz w zimie i w lecie,
jesienią, wiosną w niezmiennej trosce
w szczęśliwym domu - jak w raju
rosnę. Za Twoją dobroć dzisiaj dziękuję, zdrowia, łask Bożych szczęścia winszuję.
Bezpiecznej szosy, spełnienia marzeń,
pięknych urlopów i zawsze razem!

no i damy w prezencie miód pitny:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Hejo
Sto lat dla Esti- buziaczki od nas :)
Oczywiscie mnostwa słodkosci i radosci dla naszych 5 miesieczniakow
Aola- super,że znowu z nami bedziesz
Doczytam Was wieczorkirm bo teraz mam niewiele czasu.
Napisze tylko,że w piatek bylismy u lekarza. Maly wazy- 7,20 i mierzy 72 cm. Podobno za malo wazy. Ale niech spadaja. wg mnie jest pulpecik:-)

reklama
Aga śliczne pazurki, super, akryl, żel, czy jedwab?
bo ja sobie strzelę jak pójdę odebrać pierścień z brylantem:tak::tak:, bo na złość zapuszczałam, ze pójdę tylko umalować ale jeden mi się złamał
juz sie nie mogę doczekać

a i fotki Wiktorka super zrazem z kolega dobry pomysł, zeby ich razem wykapać

sedrduszko
śliczny twój Maksiu, normalnie do zacałowania, a i bardzo młodziutka jesteś mężulo też:tak::tak::tak::tak:
ale wam dobrze
ja w listopadzie skończę 27:-(

Do góry