reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
pewnie się powtórzę ale Olis jest niesamowity
Dawiś też :tak::tak::-D:-D:-D:-D
a Nkiolka mała uparciuszka kwaśne ale piła hihihi:-D:-D:-D

mój Kacpero nie wypił ani 1 ml wszytko na bluzce wylądowało, tak nie lubi soku jabłkowego:laugh2:, ale za to wypił marchwiowo jabłkowy:tak::tak:

a i nasza ślicznotka Nadusia:-D, normalnie uroda śródziemnomorska, wiadomo po kim;-)
szczypi kochana wszystkiego co dobre aby złe chwile was omijały i obyście zawsze mogli na sobie polegać i wzajemnie sie wspierać od całej naszej 3 najlepsze życzenia na nowej drodze życia

mili mieszkanko super:tak:
marze o takim!!!!
joooaaaa buciki tez świetne i nawet moj rozmiar:-D też mam duża nożkę-niestety bo czesto problem z bucikami,chetnie b:-Dym odkupila-ale obcas przeszkadza, nie lubie na tak wysokim, bo sama jestem wysoka mam 177cm + obcas= prawie185cm- nie nie nie;-);-);-)
co robicie na obiadek?
ja smaze gyrosa plus ziemniaczki i salatka z pomidorkow i ogórków ze śmietanką i cebulką.... mmmmmmmmmmm:-)

Mimisia super a jak wydoroślała:tak::-D:-D:-D
Maksio bajerancko wygląda w tej koszulce z orłem , no boski chłopak:szok::-D:-D:-D:-D

Joa sukeinka w dechę ale popieram ja chcę fotę razem z tobą lasko:wściekła/y::-D:-D:-D:-D

natka podziel się, pyszności u mnie dzisiaj zupka:-(
albo moze kuraka zrobię z kaszą jaglaną bo mam surówkę z pora, tak , tak zrobię:nerd::laugh2::laugh2::laugh2:

no i pozazdrościć wycieczki do disnejlendu;-) hihihi, Kacperka zabiorę jak juz będzie coś rozumiał i pamiętał, ale superowo, szkoda, ze jednak nie doszliście do porozumienia:-(

witam serduszko coraz nas tu więcej nawet juz po tym sławetnym wydarzeniu, i bardzo dobrze:tak:

Wiesz co Serducho mnie sie tu bardziej podoba. Jest bardziej przyjaźnie i "rodzinnie". Szybko sie bb wciaga, jest bardziej kameralnie na gazecie jest a przynajmniej było tłumnie.

a popieram popieram:tak::tak::tak:

helenko krzesełko przyszło no i rewelacja, stabilne, alu konstrukcja no i te płozy świetne do bujania , Kacpero uwielbia to krzesełko:-D:-D:-D
a wydarzenie..... no po sławetnym wydarzeniu jakim był nasz oczekiwany poród:nerd::-D:-D:-D

nie wiem jak wam ,ale mnie się bardzo podoba nasz;-) Mikołaj, tzn Moniki
taki śliczniutki i okrąglutki wprost do całowania:tak::-D:-D:-D

a ja po imieninach u teścia
skwar, że szok cały dzien przesiedziałam na dworze bo tam fajny wiaterek wiał

Sylka0- zrobie zrobie sobie w niej zdjecie napewno ale chyba nie dziś bo za mało czasu .. mały marudzi.
Natka- ja kupiłam za 59 je za 40 odsprzedam! ee tam one tak groźnie wcale nie wyglądaja ,7 cm to nie duzo, wczoraj przymierzałam 9 cm buty, tylko nie było mojego rozmiaru o jeden mnie i byłoby super:(

reklama
Do góry