reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Helenka dziekuje a za okna tesie placili bo nam sponsoruja remont takze nie mam pojecia ale wiem ze razem za wszystkie dali 4100zl
Zuziku kochany wszystkiego naj naj naj

reklama
witajcie kobitki,
my po baaaardzo męczącej nocy, mała nie chciała zasnąć, przez 2godz wyła, plakała, darła sie, oczy tarla i już na wpół przytomna, nie pomagało noszenie na rękach, bawienie, śpiewanie, czytanie bajki, cisza, radio, cycek, bujanie - nic!! :szok: a mi się płakać chciało razem z nią jak widziałam że się tak męczyła... w końcu padła w wózku, spała do 2 w nocy, obudziła sie na dydka i się odechciało spanie księżniczce... jestem padnięta, ostatecznie mała wstała o 6.30 wiec ja też
Oliś jest rewelacyjny!! wszystkie dzieci są superowe, a Natalka dostała nowy wózeczek, pięknie sie prezentuje w spacerówce :laugh2:
Ewelinka, rzeczywiście wyglądasz prawie jak siostra Maksika, taką młodziutką mamą jesteś... Maksik śliczniusi!
Monia, ja też uwielbiam bonsai, miałam nawet drzewko w domu... hmm, zapłaciłam za nie 120zł i wytrzymało nie cały rok, liście poodpadały, mimo że hodowałam tak jak mówiła pani w kwiaciarni i czytałam dużo na stronie w necie i i tak dupa, wywaliłam...
Zuziku, wszystkiego najwspanialszego!! samych udanych imprez jak ta sobotnia...
Esti, sto lat!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

kurcze ostatnio moja tak mi daje popalić ze nawet nie mam czasu zeby z Wami wieczorami posiedzieć...
mili, widac, ze remont w mieszkaniu idzie pełną parą, już się nie mogę doczekać aż zobaczę efekt końcowy!!

Hej hej
Boże ciężo Was doczytać po wekendzie!
Zaczynamy:
Zuziu- słonko nasze kochane, wszystkiego co najpiękniejsze na Twojej drodze, dużo uśmiechu, jedzonka do syta, :*:*:* buzi buzi buzi od Kacperka
Esti-no kochana, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin- pięny wiek:) ja mam jeszcze 3,5 do 25... :)
Ten wekeend obfitował w różności, wczoraj się wkórzyłam bo przyjechaa moja bratowa do mamy to ta która mi odmówiła na 2 zaproszenia na ślub, powiedziałą ze nie ma ochoty i koniec! więc wczoraj podała mi ręke na "cześć" i wyciągnęłam a ona do mnie że jak mam podawac z łaski to lepiej żebym wogóle jej nie wyciągała, no kurde a co mam przed pania A... na kolanach i stopy całowac bo mi odmówiła na wesele?? jeszcze 2 zaproszenia dostałą bo pierwsze jej nie pasowało to że na sali na imprezie wręczyliśmy, a ona do tej pory u mojego dziecka nie była bo ona nie może mieć dzieci to na niego patrzeć nie może, głupia s***
Więc zapakowaliśmy małego i pojechaliśmy na zakupy do manufaktury, w połowie drogi adasiowi przypomniało sie ze zapomniał zapakowac wózka- rewelacja!!!!!!! no i nawrotka! dosyć ze póżno to jeszcze musieliśmy sie nawrócić, zajechaliśmy pod dom adas zapakował wózek ale bez spacerówki sam stelarz bo stwierdził ze mamy fotelik samochodowy to sie zamontuje, a to dopiero zauważyłam ze wziął sam stelarz jak juz ujechaliśmy kawałek, więc znowu awantura, ze mały ciągle w takie pozycji skulonej w tym foteliku a on jeszcze mu kaze 2 godziny po sklepach w tym foteliku jezdzic, pozniej sie uspokoiłam ... nerwówka!!! na maxa
za 2 tyg wesele u kuzynki, małego muszę zawieść do teściowej ;( boże juz teraz wiem że będe tylko o nim myśleć i tęsknić, i nie wiem czy się ubawię!!!!

No i jeszcze jedno- przysłali buty z allegro, za duze!! cm wkładki se zgarza ale niestety sa za szerokie a ja mam wąskie stopy, moe któras chce odkupic??? rozmiar 40 ,26,5 cm wkładka , obcay- 7 cm

Załączniki

• l223_black_1.jpg
    l223_black_1.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 31
  • l223_black_3.jpg
    l223_black_3.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 28
A ja na 18 jestem umówiona z kosmetyczką, małego zostawiam z tatusiem- juz sie zgodził, i ide zrobic sobie paznokietki ,boże jak ja pragne miec ładne paznokcie bez dbania, bo teraz nam pomalowac nie mam kiedy...

witammm
ja jakos znowu łapie doline.... Rafi wczoraj do nocy siedział na naszej klasie i pisał z jakimis znajomymi a raczej z koleankami z dawnych lat jestem mega zazdrosna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie iwem co myslec co robic chyba dzisiaj oszaleje

DZIEŃ OJCA zamówiłam sliczne kwiatki na gabce w kształcie serduszka chciałam z Koko zrobic pizze dla taty a on mi wczoraj w tej nocy oswiadczył ze przeciez on ma dyzur!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrr szlak by to trafił

Jedna dobra wiadomosc od wczoraj mam na wakacjach 10letnia siostrzenice i Kokounia zabawiona Gabi tez na lezaczku miedzy nimi
NA NIC NIE MAM OCHOTY SMUTNO MI I ZLE:-:)-:)-( i ni eumniem sobie z tym poradzoić

reklama
heja
znowu was będę doczytywać po likendzie:tak:

słoneczka samego i wszystkiego naj dla Zuzi i wszystkich 5miesięcznaików

a
no i dla Esti na ćwierćwiecze:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
najlepsze życzonka, spanienia marzeń, aby każdy dzień niósł ze sobą tylko radość i spełnienie na płaszczyźnie prywatnej i zawodowej
wszystkiego naj,, naj, naj

aaaaaaaa:laugh2:
no i dla tatusiów wszystkiego najlepszego

Do góry