reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dobry wieczor:)
pol dnia nas nie bylo bo bylismy na kreglach z siostra mojego Ł i jej mezem:)i wiecie co? nicoluska caly pobyt przespala i nawet sie nie poruszyla:szok:wyplula tylko smoczek i spala dalej a tam takie wrzaski, muzyka na full a ona sobie spala w najlepsze, nic jej nie przesszkadzalo:szok::baffled: a jak tylko wyszlismy stamtad to sie obudzila....normalnie jak nie ona- przespala chyba z 3 godz bez przerwy:confused: a w domu to gora 45 min i jeszcze trzeba kolysac:eek::sorry2: ta nasza nicolka to chyba lubi imprezy- bo jak jest tak glosno to spi.....
esti olis jest piekny :)
serduszko maksik jaki duzii i jaki przystojniaczek :)
aga pazurki sie udaly git :)
monika dziekujemy :)

esti wszystkiego naj na urodzinki :-):-):-):-):-):-)
nie martw sie ze Olis jest teraz drobny wczesniak mojej siostry mial 1340g urodzony w 28 tyg a teraz w wieku 12 lat miezy 167 cm :szok: wiec tylko poczekaj :laugh2:
serduszko
Maksiu jest sliczny
monia uwielbiam bonzai tez bym sobie poogladala
Karol wczoraj nie chcial spac wieczorem :no:ale pewnie bylo mu za goraco w nocy okropna burza :baffled: ieszkam na poddaszu wiec jak wieje to dokladnie wszystko slysze i potem mysle w razie jakby zerwalo dach jak ewakulowac moje dzieci i troche dobytku :confused: nic ciekawego i jestem dzis padnieta:crazy:

U nas była straszna burza o 0.30Akurat Miki obudził się jak zaczął zrywać się wiatr a jak były te straszne błyski i grzmoty i błyski musiałam go karmić:szok:ale się bałam że się obudzi i będzie płakał,a przez tą zmianę ciśnienia budził się 3 razy w nocy a raz po godzinie od razu.

Witam sie po dwudniowej nieobecnosci, prawie Was doczytalam:-)
Ja na forum trafilam w czerwcu ubieglego roku i podobnie jak Pumi szukalam ciazy po poronieniu i kolezanka mi polecila to forum i nie zaluje ze tu jestem bo jestescie wspaniale i nie wiem co bym bez Was zrobila.
Moja niespodzianka nie wypali na 2 rocznice naszego slubu bobabka wrocila i juz mnie wkurza i ogolnie jestem zla bo zajechalismy wczoraj na nasze mieszkanie i facet tak sie opiernicza juz 2 tyg kladzie plytki w naszej malusiej lazience i tescie tez sa wkurzeni i niech tylko skonczy i spada no i ogolnie nic sie nie ruszylo bo on powoli to robi a jak by skonczyl to wtedy i malowanie scian i panele a tak dupe mam zdjecia zaraz wkleje

reklama
Esti-dla Ciebie naj,naj urodzinkowe na 25 latek a dla Zuzi szczypawkowej na
skończenie 5 miesiąca

Załączniki

• 1_7_.gif
    1_7_.gif
    14,1 KB · Wyświetleń: 23
  • kwiat3.gif
    kwiat3.gif
    24,9 KB · Wyświetleń: 21
Do góry