reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esti zdjecia sliczne!!!!!:-)
Aga sama robilas -rewelacja naucz mnie:-p:zawstydzona/y:
Serduszko to pieknie !jasne ze wiem gdzie jest Sława -jeziorko te sprawy;-)ja teraz w poznaniu urzeduje ale moze los nam zrobi figla i przeniesie nas do Głogowa???!!!:confused::-p:laugh2:super by bylo:rofl2:a fotki piekne a Twojego meza nie kojarze.....
Dzis mimo upalu bylismy ok 18 na spacerze ...:happy:
Bubus juz spi wiec ja ide porwac mojego ukochanego i spedzimy romantyczny wieczor przy drineczQ.....i przytulaniu:zawstydzona/y:;-)

laski mam problem. Zośka juz wykąpana i wogóle juz powinna spac,ale nie. wiercila sie w tym wózku i zrobila kupke,ale jaka....
normalnie czarna i tak śmierdząca że szok. M mówi że to od soczku,bo pije taki z owoców leśnych który jest po 6 m-cu i wogóle teraz je inne obiadki niż w polsce, bo tam jadła tylko z bobowity i wszystko było ok, a tu kupuje jej różne z bobowity też, ale rzadko. niewiem co zrobic, bo juz jest ok i nie jest taka zła, zachowuje sie normalnie, widac że jej ulżyło po tej kupce. dac jej coś? np,soczku albo herbatki?
doradzcie nam cos:-(

reklama
Do góry