reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Bo z tego co napisałas, serduszko, to jestes z forum e-dziecko to forum gazety wyborczej.

nie..jestem z forum e-mama;-)
i tam nie ma zadnej gazety jak dobrze pamietam:no:

e-steraco tak malutko twoj synus wazy??
moj mial 4330 g jak sie urodzil.....

monika
dziekje slicznie
a010.gif

reklama
aaaaaaaaaa to coś mi sie pomyliło, ale forum mi znane jest jak najbardziej. Chyba z wagą urodzeniową pobiłas nas wszystkie, nawet Dziubaska.

serduszko Olis jest wczesniekiem i dlatego ale to najcudowniejszy wczesniak jakiego znam ah i te jego piekne oczeta :-)

Wikus i ja dziekujemy za dobre słowa ...
Ja dzisiaj wkoncu doszlam do tego zeby sobie tipsiaki zrobic :-) teraz to jakos wyglada wkoncu, potem dlugi spacer ale jest ponad 30 st i dlugo nie wytrzymalismy, maly tylko w body bez rekawow a caly mokry e musialam go przebierac...

albiniecno u nas na forum na styczniowkach tez maksiu byl najwiekszy jak sie urodzil..mial 4330 g i 59 cm:-)

bylam z nim na polku przed chwila..popuskal sie w wodzie..ale mial radoche:-D

przy okazi wklee wam jakies foteczki:-)

u nas na oddziale najwieksze dziecko, Olek wazył 4600 i mierzył 62 cm. Mama lezała ze mną w pokoju i pomagałam jej po porodzie go podac, to powiem, ze kawał chłopa. Nie wiem jak ona dała rade go naturlanie, bez znieczulenia, urodzić bedąc taaaaką chudziną.
Jak wychodziła 2 dni poźniej to nawet brzucha nie miała.:szok:

reklama
Czyli jest kolejnym dzieciaczkiem, ktore urodziło sie duuuze a potem nie przytyło dużo, duzo. Mamy tu dziecieczki, ktore urodziły sie i wazyły 2800, 3400 a teraz juz 8500-9000 kg. ;-). Moj jak sie urodził 3800 a teraz wazy 7500.

Do góry