reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Szczypawko wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia;-)
Serduszko witam:tak:;-)
Dziubus strasznie drogie u Was te mieszkania u nas srednio za 2 pokojowe trzeba dac ok 150 000 tys to w porownaniu z Twoim miastem to nie duzo
Wszystkie dzieciaczki sa slodziutkie, a Olis rewelacyjny, spryciula nasza:-D

reklama
oczywiscie dla kochanej szczypawki wszystkiego naj samych slonecznych i radosnych dni razem :-)
jestem padnieta mam gosci wczoraj byla mala imprezka ;-) no i jak mowicie o mieszkankach to musze sie pochwalic we wtorek zaczynam budowe domku tzn bank przyznal kredyt i jestem umowiona na rysowanie projektu strasznie sie ciesz ale tez boje bo jak wiecie w mojej sytuacji oczywiscie cala praca zwiazana z budowa jest na mojej glowie ale jestem szczesliwa bo cos sie w koncu ruszylo:-):-):-)

Agnieszka sliczne fotki..masz uroczego synka
c015.gif

co tu tak cichutko??;-)

Serduszko ja tez tam bywałam na poczatku, nawet wstawiałam tam moj brzuszek w 27 tc. ;-).
Salik Wikuś jak zwykle supcio. Wiesz, ze on ma Twoj uśmiech. :-)

Helenko ciesze sie ze cos sie w koncu ruszylo i strasznie Ci zazdroszcze tez juz chcilabym miec perspektywe szukania mieszkania i kredyt .....juz nie wspomne o domu i to jeszcze wlasnym projekcie ah:-):zawstydzona/y:
Aga sliczne foty!!!!oni sa rewelacyjni:-pzgadzam sie z Albi Wikus ma Twoj usmiech Kochana!!!:rofl2::-)

reklama
Wiesz co Serducho mnie sie tu bardziej podoba. Jest bardziej przyjaźnie i "rodzinnie". Szybko sie bb wciaga, jest bardziej kameralnie na gazecie jest a przynajmniej było tłumnie.

Do góry