amusedxxx
Fanka BB :)
I ja tez mam taki plan na październikNo tyle dni po terminie okresu to już druga krecha powinna być gruba jak Obelix
Trudno, najwyżej będziemy rodzić w listopadzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja tez mam taki plan na październikNo tyle dni po terminie okresu to już druga krecha powinna być gruba jak Obelix
W senie przeczytałam drugi razNo tyle dni po terminie okresu to już druga krecha powinna być gruba jak Obelix
No masakryczny ten miesiąc W ogóle mało dziewczyn się udzielaDziewczyny, wierzę w Was co tak mało w kalendarzu ? Idźcie sikać
z botoksem nie wiem, ale kwas w pierwszej fazie cyklu możnaPlanuje ale miałam się umówić z kosmetyczka i biedna chora od początku stycznia No i miałam z nią pogadać jak z botoksem przy staraniach, bo to jednak toksyna...niby podawana miejscowo ale zdania są podzielone
ja sikałam wczoraj ale biało dzisiaj 9dpoNo masakryczny ten miesiąc W ogóle mało dziewczyn się udziela
ja widzę !Ręce mi się trzęsą
Piękna, różowa, widoczna przez okienko
beta….Ręce mi się trzęsą
Piękna, różowa, widoczna przez okienko
zwróćcie uwagę że pierwsza połowa uboga w testowanie, od 25.01 zacznie się deszcz kresekDziewczyny, wierzę w Was co tak mało w kalendarzu ? Idźcie sikać