Carolina123
Fanka BB :)
Aaa czekaj to jak się podchodzi do iui do jest dpo ?ja jestem dpo, nie dpt
8 według kalendarza, 10 według mnie.
Przepraszam moje niedopatrzenie a raczej mała wiedza....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa czekaj to jak się podchodzi do iui do jest dpo ?ja jestem dpo, nie dpt
8 według kalendarza, 10 według mnie.
A to jest chyba to na owulacje letrozol?Jestem niedouczona, co to jest aromek?
Noo... Na pewno duze cycki tak ot tak..Na wkurwa zjedz czekoladkę albo zjedz awokado i czekaj cierpliwiewiecie co, jestem strasznie wkurwiona. Naprawdę staram się bronić rękami i nogami przed myśleniem o ciaży, ale oczywiście mój organizm musi sobie akurat teraz wymyślać jakieś objawy. Nigdy nie miałam takich bolesnych, pełnych i dużych cycków. Jeszcze pojawiły się jakieś żyły. To po to ja walczę z głową, tłumaczę sobie zaciekle, ze nic innego niż w poprzednie miesiace stać się nie mogło, zeby organizm wymyślił sobie jakiś nowy "objaw". Fajnie.
Byle do czwartku... a może szybciej coś Cię tknie i jednak nasikasz.na czwartek. Zawsze jak starałam się uspokoić głowę to pojawiał się nowy "objaw". No nic, przemęczę się z tymi myślami do okresu.
Miałam 3 iui ale bez żadnych stymulacji.. wszystko na naturalnych cyklach.o kuźwa... Miałaś jakieś zabiegi, stymulację ? Czy sama tak poleciała? Niestety nie znam Twoje historii. Może się tu pojawiła, gdy mnie nie było. Moja kuzynka w wieku 35 lat miała amh 0,8. Lekarze z taką wysokością zalecali jej w sumie od razu in vitro. Teraz dwa lata później ma amh 1,0 od czego wzrosło, nie mam pojęcia. Może poprostu błąd laboratorium. W międzyczasie miała stymulacje owulacji, inseminację, ivf. Pomimo zaleceń od razu ivf przeszła dłużą drogę.
Pamiętam, jak pisałaś, że jednak testy pomagają nie reagować na objawy. Mam to samo, jak nie robię testów, to głowa szaleje bez mojego pozwolenia. Wytrwanie do okresu może być trudne ze spokojną głową, ale trzymam kciuki, żebyś przeszła na luzie te kilka dniwiecie co, jestem strasznie wkurwiona. Naprawdę staram się bronić rękami i nogami przed myśleniem o ciaży, ale oczywiście mój organizm musi sobie akurat teraz wymyślać jakieś objawy. Nigdy nie miałam takich bolesnych, pełnych i dużych cycków. Jeszcze pojawiły się jakieś żyły. To po to ja walczę z głową, tłumaczę sobie zaciekle, ze nic innego niż w poprzednie miesiace stać się nie mogło, zeby organizm wymyślił sobie jakiś nowy "objaw". Fajnie.
Jestem niedouczona, co to jest aromek?
jeszcze ja! Wszystkiego co najlepsze! Dużo szczęścia i miłościDziewczyny bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia jest mi bardzo miło i ciepło na sercu teraz tylko oby się spełniały
Dpt to dni po transferze, czyli w przypadku in vitro.Aaa czekaj to jak się podchodzi do iui do jest dpo ?
Przepraszam moje niedopatrzenie a raczej mała wiedza....
jeszcze ja! Wszystkiego co najlepsze! Dużo szczęścia i miłości
Niech ci niedzielna drożność lekka będzie i oczywiście niech się pojawi zabombelkowanie jak najszybciej po