reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
wiecie co, jestem strasznie wkurwiona. Naprawdę staram się bronić rękami i nogami przed myśleniem o ciaży, ale oczywiście mój organizm musi sobie akurat teraz wymyślać jakieś objawy. Nigdy nie miałam takich bolesnych, pełnych i dużych cycków. Jeszcze pojawiły się jakieś żyły. To po to ja walczę z głową, tłumaczę sobie zaciekle, ze nic innego niż w poprzednie miesiace stać się nie mogło, zeby organizm wymyślił sobie jakiś nowy "objaw". Fajnie.
Noo... Na pewno 😆 duze cycki tak ot tak..Na wkurwa zjedz czekoladkę albo zjedz awokado i czekaj cierpliwie ☺️

o kuźwa... Miałaś jakieś zabiegi, stymulację ? Czy sama tak poleciała? Niestety nie znam Twoje historii. Może się tu pojawiła, gdy mnie nie było. Moja kuzynka w wieku 35 lat miała amh 0,8. Lekarze z taką wysokością zalecali jej w sumie od razu in vitro. Teraz dwa lata później ma amh 1,0 od czego wzrosło, nie mam pojęcia. Może poprostu błąd laboratorium. W międzyczasie miała stymulacje owulacji, inseminację, ivf. Pomimo zaleceń od razu ivf przeszła dłużą drogę.
Miałam 3 iui ale bez żadnych stymulacji.. wszystko na naturalnych cyklach.
Akurat i tak od następnego cyklu mamy podchodzić do in vitro. No ale nie spodziewałam się że tak to AMH spadnie w przeciągu 8 miesięcy.

wiecie co, jestem strasznie wkurwiona. Naprawdę staram się bronić rękami i nogami przed myśleniem o ciaży, ale oczywiście mój organizm musi sobie akurat teraz wymyślać jakieś objawy. Nigdy nie miałam takich bolesnych, pełnych i dużych cycków. Jeszcze pojawiły się jakieś żyły. To po to ja walczę z głową, tłumaczę sobie zaciekle, ze nic innego niż w poprzednie miesiace stać się nie mogło, zeby organizm wymyślił sobie jakiś nowy "objaw". Fajnie.
Pamiętam, jak pisałaś, że jednak testy pomagają nie reagować na objawy. Mam to samo, jak nie robię testów, to głowa szaleje bez mojego pozwolenia. Wytrwanie do okresu może być trudne ze spokojną głową, ale trzymam kciuki, żebyś przeszła na luzie te kilka dni 😉
Aczkolwiek co by nie mówić, to prog rzeczywiście musi być elegancki.

Edit. U Ciebie to w sumie nie kwestia głowy. Przecież masz fizyczny objaw, który Stary też zauważył sam z siebie.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia💜 jest mi bardzo miło i ciepło na sercu🥰 teraz tylko oby się spełniały 🙂
Happy I Love You GIF by Kochstrasse™
jeszcze ja! Wszystkiego co najlepsze! Dużo szczęścia i miłości

Niech ci niedzielna drożność lekka będzie i oczywiście niech się pojawi zabombelkowanie jak najszybciej po 🥳💐

reklama
Do góry