reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Ja mam dzisiaj tak okropny dzień 🥴
Zaczęłam pracę o 6.
Czuje się jak po alko, jescze świeża. Nie mogę się wybudzić, ekran mi się zamazuje.
Zalałam kawę, za szybko dolałam mleka i się nie zaparzyła. Parze kolejną.

Cudowny piątunio! Dobrze, że dziś 12 😂 Dziś nam ze starym pyka 8 lat ☺️
Gratulacje i najlepsze życzenia z okazji rocznicy 😍

reklama
Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.

Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się 😊 ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
Jeju ale cudownie! Będzie tu beta ładną ❤️

Ja mam za sobą kolejną, nieprzespaną noc (żebra nadal, zwłaszcza w nocy, przypominają mi o upadku), a dzisiaj mam przed sobą ciężki dzień, a w zasadzie sprawę, która przyprawia mnie o mdłości, a na samą myśl o niej trzęsę się (ze złości) jak osika, do załatwienia. Trzymajcie kciuki, żebym to ogarnęła, pozostając przy tym w miarę spokojna i rzeczowa 🤦‍♀️

@aurii_orelii
Sad Cry GIF

wzrusz.. czekam na betę :) mówiłam: 1/4! :D

Chyba mamy to! Co prawda na gratulacje za wcześnie ale to i tak sukces po tylu latach uzyskać ciążę.

Wybarwiała się najsłabiej i już myślałam, że narobiłam sobie nadzieji ale w wyznaczonym terminie pojawiła się 😊 ja jestem ślepa więc dla mnie nie jest mocniejsza niż wczoraj. Mimo to właśnie siedzę w kolejce na spuszczenie krwi. Później jeszcze dorobiłam test o czułości 25. Też jest kreska
Przecież jak byk jest ciemniejsza niż wczoraj. Pięknie się dzień zaczął. Wdech, wydech. Teraz będzie pięknie ! 🤞

Ja mam dzisiaj tak okropny dzień 🥴
Zaczęłam pracę o 6.
Czuje się jak po alko, jescze świeża. Nie mogę się wybudzić, ekran mi się zamazuje.
Zalałam kawę, za szybko dolałam mleka i się nie zaparzyła. Parze kolejną.

Cudowny piątunio! Dobrze, że dziś 12 😂 Dziś nam ze starym pyka 8 lat ☺️
gratulacje 🫣 tyle lat z jednym starym 😅 abstrakcja 😉
P.s. Nie no żarcik oczywiście.

Ja mam za sobą kolejną, nieprzespaną noc (żebra nadal, zwłaszcza w nocy, przypominają mi o upadku), a dzisiaj mam przed sobą ciężki dzień, a w zasadzie sprawę, która przyprawia mnie o mdłości, a na samą myśl o niej trzęsę się (ze złości) jak osika, do załatwienia. Trzymajcie kciuki, żebym to ogarnęła, pozostając przy tym w miarę spokojna i rzeczowa 🤦‍♀️
Trzymam mocno 🤞🤞🤞 dasz radę.

🥳🥳🥳🥳

Czekamy !!! Tupiemy nóżkami !!! Ale to musi być to 😍😍😍

reklama
@aurii_orelii
Sad Cry GIF

wzrusz.. czekam na betę :) mówiłam: 1/4! :D
Podobno najczęściej druga iui się udaje 😊 więc teraz trzymam kciuki za @Motylkowa! I za chwilkę za Ciebie i @Aileen28 jak się zdecydujecie na drugą 😊🤞🤞

A tak swoją drogą to najwyraźniej słabe nasienie u nas było przyczyną braku ciąży. Może też i wady poprzednich. Faktem jest, że nawet z morfo 0% da się uzyskać ciąż 🤷 a co będzie dalej zobaczymy

Do góry