Kosinka94
Moderator
Używaj słów zamiast emotikonów żeby było wszystko jasne.Aż niewiem co mam odpowiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Używaj słów zamiast emotikonów żeby było wszystko jasne.Aż niewiem co mam odpowiedzieć
tylko foty nie wrzucaj, plisssI wypłynęło że musiałam majtki zmienić
Ja też trzymam kciuki żeby się udało ❤Weź... Mam wzrusz a tu nawet nie wiadomo czy to cionż
czasami jedna emotikony wyraża więcej niż tysiąc słówUżywaj słów zamiast emotikonów żeby było wszystko jasne.
Tak masz rację, chodzi tylko o to że nie wszyscy mogą ją odebrać poprawnie.czasami jedna emotikony wyraża więcej niż tysiąc słów
Z supli podobno rosweratrol dość mocno podnosi HBA. U nas jest obnizone i będziemy teraz próbować. Jak zwykle w internecie prawie nic nie ma na ten temat.tylko jak wyjdzie nie tak to jest na to jakiś jeszcze dodatkowy sposób niż suple, dieta, ruch itp?
Nie, właśnie wypiłam kawę dopiero gdzieś po 21 zrobię@aurii_orelii
Kciuk jeden i drugi trzymany, czy kolejny test osikany?