reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Tak się zastanawiam po co in vitro skoro nie macie problemu z zachodzeniem w ciążę tylko z donoszeniem. Może chodzi o badanie zarodków? Ale wątpię, żeby na tyle ciąż każdy zarodek był wadliwy, po prostu organizm je odrzuca..oczywiście IE jestem ekspertem ale takie moje proste myślenie 🤷
Tak, dokładnie do przebadania zarodków.
Ogolnie jest możliwość, że za każdym razem zarodki były wadliwe 🤷‍♀️.
W moim odczuciu po prostu dwie pierwsze ciążę potrzebowały leków. Natomiast przy kolejnych mogło być tak, że były to właśnie zarodki uszkodzone i leki nic by nie dały. Może o tym świadczyć puste jajo płodowe przy 3 ciąży.
Z każdą kolejną ciąża były dodatkowe leki. Od tej pory pierun trafił, nigdy nie doszliśmy do serduszka.
Dlatego teraz chce pytać, czy może nie za dużo tych leków.
Btw, nawet nie wiedziałam, że podczas brania encortonu należy być na diecie z niskim IG. Dowiedziałam się od jednej z forumowiczek. Nie od lekarza ofc 😅 I tak się kręcimy.

reklama
Tak, dokładnie do przebadania zarodków.
Ogolnie jest możliwość, że za każdym razem zarodki były wadliwe 🤷‍♀️.
W moim odczuciu po prostu dwie pierwsze ciążę potrzebowały leków. Natomiast przy kolejnych mogło być tak, że były to właśnie zarodki uszkodzone i leki nic by nie dały. Może o tym świadczyć puste jajo płodowe przy 3 ciąży.
Z każdą kolejną ciąża były dodatkowe leki. Od tej pory pierun trafił, nigdy nie doszliśmy do serduszka.
Dlatego teraz chce pytać, czy może nie za dużo tych leków.
Btw, nawet nie wiedziałam, że podczas brania encortonu należy być na diecie z niskim IG. Dowiedziałam się od jednej z forumowiczek. Nie od lekarza ofc 😅 I tak się kręcimy.
Wczoraj od bliskiej mi osoby słuchałam jaki miała ciężki 2023 rok -2 biochemy i 2 puste jaja. Ma podobną sytuację do twoje, oprócz macicy dwurożnej 😔 nawet ten sam rocznik. Najlepsze jest to, że jej siostra nie ogrania do końca rodzicielstwa, a jest w ciąży z kolejnym dzieckiem, żeby było lepiej maleństwo przyjdzie na świat wtedy co by i jej przyszło.
Los jest niesprawiedliwy 😔😔😔

Wczoraj od bliskiej mi osoby słuchałam jaki miała ciężki 2023 rok -2 biochemy i 2 puste jaja. Ma podobną sytuację do twoje, oprócz macicy dwurożnej 😔 nawet ten sam rocznik. Najlepsze jest to, że jej siostra nie ogrania do końca rodzicielstwa, a jest w ciąży z kolejnym dzieckiem, żeby było lepiej maleństwo przyjdzie na świat wtedy co by i jej przyszło.
Los jest niesprawiedliwy 😔😔😔
Ja pierdziele 🥴
Ja byłam wczoraj tak wkurwiona. Trzy ciążę bliskich osób spadły na mnie jak bomba. Jestem od wczoraj już zrezygnowana. Po takich wiadomościach kilka dni mam na prawdę ciężkich z ogarnięciem się. Jeszcze nie są to właśnie takie przypadki ciąż, gdzie ogarnia mnie wielka radość. Bo i takie były. Wszystkie szybkie, w krótkich burzliwych związkach, gdzie miało być rozstanie. A tu bam.

Ale miałam piękny sen. Śnił mi się piękny pink z tłustymi tłuściutkim dwoma kreskami. A ja czułam spokój. Przeważnie przy takich snach budziłam się zlana potem i w strachu bądź rozczarowa a dzisiaj pełen spokój.
A później uświadomiłam sobie, nie ustawiłam budzika wczoraj. I nie wiem jakim cudem obudziłam się idealnie 6:10 😂
mnie w okolicach @ zawsze śnią się takie rzeczy, mnie to dodatkowo dobija bo potem 1 kreska :(

reklama
Do góry