reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Pierwszego synka straciliśmy w 28 tygodniu ciazy z powodu zlych przeplywow przez pępowinę. 2ciaza stracona w 5tygodniu . 3 w 9tygodniu i po tej trzeciej okazalo sie z badan ze mam MTHFR , PAI1. I dopiero przy 4 ciazy jak dostalam acard i heparyne i zmienilam kwas foliowy to sie udalo
Bardzo mi przykro 🥺
Wiem co czujesz, jestem po 5-ciu poronieniach i dalej czekam na 🌈.
Oby teraz udało się bez komplikacji!

Dziewczyny, a jaki polecacie kwas foliowy/witaminy dla staraczek? Cały czas brałam MamaDHA Premium plus, ale tak myślę żeby może zmienić na coś innego 🤔🤔 A może sam czysty kwas foliowy lepszy? Na przykład Folik?

tsh, testosteronem, prolaktyna, lh, fsh

@Lily_of_the_valley mój jeszcze robić shbg - globulina wiążąca hormony płciowe. Niech zrobi też glukzę i insulinę na czczo, witaminę D. Musiałabym jeszcze spojrzeć w wyniki mojego, jak coś mi się rzuci w oczy to napiszę

i dorzuciłabym bym cholesterol, morfo

Dziękuję dziewczyny! ❤️

Pytanie numer 2... Przeziębiony jest. Katar, kaszel, ból głowy. Brał jakieś przeciwzapalne. Już przechodzi przeziębienie pomału. Gorączki chyba nie było. W piątek miał iść na powtórkę badania nasienia. Lepiej to przenieść chociaż o tydzień? Albo jeszcze dalej?

Dziękuję dziewczyny! ❤️

Pytanie numer 2... Przeziębiony jest. Katar, kaszel, ból głowy. Brał jakieś przeciwzapalne. Już przechodzi przeziębienie pomału. Gorączki chyba nie było. W piątek miał iść na powtórkę badania nasienia. Lepiej to przenieść chociaż o tydzień? Albo jeszcze dalej?
ja bym odczekała trochę, tak chociaż tydzień po całkowitym wyleczeniu

Dziękuję dziewczyny! ❤️

uważam, że tydzień to za mało. Ja bym odczekała min miesiąc.

reklama
Do góry